Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] TOP

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam jakiegoś championa na topa, ale za cholerę nie wiem kogo wybrać. Interesuję mnie jakaś tam mobilność, cc, w miarę dobry dmg. Z tego co już posiadam to;  Darius,Cho'gath,Dr Mundo,Fiora,gp,garen,jax,jayce,maokai,kennen,poppy,rammus,renekton. Przeważnie gram fiorą, ale nie zawsze pasuję do teamu, szczególnie gdy mam papier team. Proszę o propozycję 

Opublikowano

Camille jakos jakoś sie trzyma, Yasuo niby Cancer ale jak juz jest w enemy i ma twoje miniony to juz nie CANCER! XDDD , Gnar jest spoks

Opublikowano

Camille jakos jakoś sie trzyma, Yasuo niby Cancer ale jak juz jest w enemy i ma twoje miniony to juz nie CANCER! XDDD , Gnar jest spoks

yasuo skreślam na starcie, gnaara też chyba nie chcę, ale nad camilą pomyslę

Opublikowano

Jak nie chcesz podtrzymać tf to polecam renektona.

Dosyć łatwa technika, cc, dmg ma też całkiem znośny zwłaszcza w late jak jesteś nafeedowane.

Tak jak up, polecam też kamilkę. 

Opublikowano

Jak nie chcesz podtrzymać tf to polecam renektona.

Dosyć łatwa technika, cc, dmg ma też całkiem znośny zwłaszcza w late jak jesteś nafeedowane.

Tak jak up, polecam też kamilkę. 

renektona mam, po namyślę stwierdzam, że cammile też odpada. coś innego, ciekawego i nie nudzącego się ?

Opublikowano

Mógłbyś spróbować Akali bądź Irelie, trzeba je wyczuć co prawda, ale wszystkiego da się wyuczyć.
No i oczywiście być ostrożnym, bo Akali do szóstego poziomu jest lekko papierowa, a potem zaczyna wymiatać.

Opublikowano

A co myślicie o Kledzie lub ekko ? Bardziej interesuję mnie ten drugi, aoe stun w tf zrobi swoje, oczywiście umiejętnie użyty, gram top/mid więc nada sie na te dwie pozycję, mobilny jest, procentowe obrażenia na tanków, co myślicie ?

Opublikowano

Kupiłem kleda i jak narazie nie zaluje. Ekko kiedys próbowałem grac ale nie przekonała mnie mechanika dysku :/

Opublikowano

Kledem poniekąd trzeba umieć grać, Ekko już nie koniecznie. Ekko jest dość prostym championem, skille łatwe do opanowania, natomiast Kled imo już wymaga troszkę ogrania takimi postaciami. 

ezgif-com-effects.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A co myślicie o Kledzie lub ekko ? Bardziej interesuję mnie ten drugi, aoe stun w tf zrobi swoje, oczywiście umiejętnie użyty, gram top/mid więc nada sie na te dwie pozycję, mobilny jest, procentowe obrażenia na tanków, co myślicie ?

Ekko polecam, nadaje się idealnie na topa i mida, może być grany jako tank/ap , ap albo sam tank, mam nim około 250k pkt, dobrze zagrany robi miazgę nawet będąc full tankiem :3 na solo jak dobrze ogarniesz wygrasz z każdą postacią, kontra nie kontra, da się ogarnąć :) farma jest izi, a ADC i mida zdejmujesz na Q+E ;x więc jak będziesz grał mida, TF wygrywasz praktycznie na starcie, niszcząc enemy adc/mida ;x

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...