Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Sponsora (Poważny projekt)

tsPSG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Mylisz się kolego rok temu odkupiłem domenę ts-psg.pl od osoby o nicku: MatiTM. I posiadałem do niej prawa ale z powodu nie przedłużenia domeny straciłem ją wiec postanowiłem zastosować wariant domeny bez "myślnika". Więc twoje twierdzenia są błędne :). Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie szukałbym na tym forum , akurat Sponsora jeśli już bo tutaj co 2 osoba jest fałszywa i próbuje coś zaoferować a później przekierować do siebie te forum to już zwykła Cebulandia oprócz kilku zaufanych osób na Forum. Ps. Wymyśl własną nazwę a nie odgapiasz coś co już było ;).

Opublikowano

@up

Może byś przeczytał wszystkie posty a potem się wypowiadał.

Co do tematu to wątpię, że znajdziesz pełnoletniego sponsora (jest to moje zdanie) :)

Opublikowano

» Oferujemy i gwarantujemy:

- Autorsko wykonana baza danych z rangami oraz wyglądem.

Baza danych która jest w dziale download wykonana przez Gorzałka chyba jednak nie jest autorska.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
» Oferujemy i gwarantujemy:

- Doświadczoną i pełnoletnią administrację. (Tego nie wiem nie rozmawiałem ale po teamspeak'u widać że bardzo doświadczona)

- Boty funkcyjne zarządzające serwerem. (Boty funkcyjne które nie działają i są pewnie crackowane xD)

- Projekt, który nie upadnie po miesiącu. (Zobaczymy)

- Autorsko wykonana baza danych z rangami oraz wyglądem. (Autorska baza danych by gorzał z mpcforum tak samo jak te wasze "autorskie" ikonki z działu Teamspeak - Download xD)

- Panel WWW do nadawania rang i stronę serwera. ("Apache2 Debian Default Page")

- Szata graficzna wykonana przez naszego grafika. ( Tak bardzo profesjonalna że na bannerze tekst ze środka przesunął się w lewo xD [Paint + 2 minuty roboty] )

» Oczekujemy:

- Pełnoletności osoby która chciała by nas finansować oczywiście z naszej strony jeśli poprawi się sytuacja materialna możliwość opłacania na pół kosztów serwerowych. [ xD ]

- Poważnego podejścia do projektu. [ xD zobacz punkty u góry ]

- Stałego kontaktu. [ xDDDDDDDDD ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...