Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z KamerMod

Sakuuto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Mam problem z kamermodem na PLu... Zawsze dzialal mi bez problemu a teraz gdy zalaczam gre dziala przez chwile po czym wylacza sie gra i wyskakuje taki komunikat :
gameguard detects gamehack (v6877++)

Co mam robic?

Opublikowano

Witam!

Mam problem z kamermodem na PLu... Zawsze dzialal mi bez problemu a teraz gdy zalaczam gre dziala przez chwile po czym wylacza sie gra i wyskakuje taki komunikat :

gameguard detects gamehack (v6877++)

Co mam robic?

Też akurat ten problem mam i go nie rozwiązałem jeszcze ;) ale zaraz może coś wymyślę ciekawego to podzielę się informacją.

///edit

Uruchom kmr moda ze zgodnością Windows 8 ;) polecam

Witam :)

Też mam problem ale launcher nie znajduje pliku metin2client.bin mam nadzieje autorze, że ktoś bardziej obeznany chociaż Tobie pomoże. Pozdrawiam :)

Jak instalowałeś moda? Odpaliłeś pierw normalnie metin2 i spatchował się do końca i normalnie go odpaliłeś i zagrałeś chwilkę? Czy od razu moda odpaliłeś?

Opublikowano

Niestety ale nie dziala twoj sposob... Nie wykrywa mi uruchom w zgodnosci z Windows 8 tylko 7 i na 7 nie dziala... Ciagle ten sam problem... No juz nie mam pojecia co robic :/
Ktos moze sobie z tym juz poradzil???

Opublikowano

kliknij pprawym na lanunchera moda potem wlasciwosci nastepnie zgodnosc 2 karta potem odznacz uruchom ten program w trybie zgodnosci i wybierz system i kliknij ok i wlacz jeszcze raz

Opublikowano

To co napisales nie ma sensu bo mialem to odznaczone zawsze tylko teraz probowalem z tym windows 7 ale i tak nie dziala..
Ma ktos jeszcze jakies sposoby?

Opublikowano

Nie ma sposobu dopóki sam autor nie wymyśli coś żeby mod był mniej wykrywalny albo wogule, jedynie pozostaje używać m2bob'a

Mi jakos dziala normalnie. Klikam prawym na metin2launcher od kmr moda, klikam rozwiaz problemy ze zgodnoscia, automatycznie cos sobie tam robi, pojawia sie okienko klikam start i nie wywala ani nic 0 problemow. Mam windows 10

Opublikowano

Pobrałem nowego moda i dalej ten sam komunikat........... Co robić?

@Edit

Juz dziala... Zainstalowalem metka, moda od nowa z wylaczonym antywirusem i dziala :)

Opublikowano

@Edit

Juz dziala... Zainstalowalem metka, moda od nowa z wylaczonym antywirusem i dziala :)

zrobilem to samo, dalej po minucie, dwoch wywale ten sam blad.. :(

OsoInternational.jpg

Opublikowano

@Edit

zrobilem to samo, dalej po minucie, dwoch wywale ten sam blad.. :(

Wczoraj cały dzień mi działało a dziś znów to samo...

Opublikowano

Wszystko to musi poprawić sam autor moda, aczkolwiek antywirus powinien mieć jego w wyjątku bądź zostać wyłączony. :)

jet logo.png

Opublikowano

Wszystko to musi poprawić sam autor moda, aczkolwiek antywirus powinien mieć jego w wyjątku bądź zostać wyłączony. :)

Tylko mojemu koledze mod działa a mi ciągle pokazuje się ten błąd...

Opublikowano

A więc tak, jedyne rozwiązanie jakie znalazłem i które działa w 100% to uwaga, uwaga ZMIANA KOMPUTERA/SYSTEMU, i to niestety bez kappy. Wyciągnałem dzisiaj starego laptopa z szafy (widows7) i metin na modzie smiga az milo, na moim win 10 no niestety :)

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...