Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe konto a numer telefonu

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeżeli mam vac bana na koncie numer 1 i przypisany do niego numer telefonu wraz z primem, to czy zakładając drugie konto muszę dodawać numer telefonu w aplikacji mobilnej żeby robić wymiany? Bo słyszałem, że insta vac idzie w takiej sytuacji. Nie musze miec prime na tym drugim koncie ale chce robic wymiany.

Druga sprawa, moge kupic ruskiego csa za 20 zl na g2a i jakos go aktywowac?

Opublikowano

Na każde konto musisz mieć mobilny token, żeby robić wymiany bez czekania. Nie wiem jak to dokładnie jest z "dziedziczeniem" bana, ale jeśli masz jeden numer przypisany na oba konta i dostaniesz na jednym z nich bana, to automatycznie drugie też go otrzymuje, więc na Twoim miejscu nie ryzykowałabym. Chyba, że masz potwierdzone info z zaufanego źródła.

Ruskiego CS'a, tzn?

Opublikowano

Jeśli kupisz ruskiego CS A będzie on tylko chodził w Rosji..VALVE blokuje steama inaczej mówiąc PERM. Każdy inny CS w pisanym regionem GLOBAL Ci pójdzie tak samo jak np: Angielski itd

Opublikowano

Chcialbym go np kupic i aktywowac na jakims vpnie. Da rade tak?

Steam teraz bodajże poblokowało VPN'y i nie wiem czy aktywujesz z darmowego VPN'a musisz spróbować, kolega kupił Rocket League z g2a i też miał problem z przypisaniem..

76561198375594763.png

Opublikowano

to przypuśmy że kupie csa na nowym koncie steam i nie chce prime. musze dodawac numer telefonu do tego tokenu czy wystarczy sama aplikacja mobilna? nie chce bana dostac kolejnego

Opublikowano

to przypuśmy że kupie csa na nowym koncie steam i nie chce prime. musze dodawac numer telefonu do tego tokenu czy wystarczy sama aplikacja mobilna? nie chce bana dostac kolejnego

Jak nie chcesz bana bo boisz się numer dodawać to idź do sklepu kup startówkę, zarejestruj numer i podaj nr i po problemie ;)

76561198375594763.png

Opublikowano

Jak nie chcesz bana bo boisz się numer dodawać to idź do sklepu kup startówkę, zarejestruj numer i podaj nr i po problemie ;)

Nie da się mieć kilku numerów na jedno nazwisko z tego co wiem :) tu jest właśnie cała problematyka dostawania banów na telefon :)

Jeżeli miałeś konto z jakimś numerem i dostałeś VAC to ten numer jest zablokowany na 3 miesiące i nie możesz go uzyć na steam. VAC na kilka kont dostajesz jeśli w jednym momencie miałeś ten numer na kilku kontach i na jednym dostałeś VAC. Tak to po tych 3 miesiącach spokojnie możesz go używac.

Opublikowano

Nie da się mieć kilku numerów na jedno nazwisko z tego co wiem :) tu jest właśnie cała problematyka dostawania banów na telefon :)

Bzdura, da się.

Opublikowano

Ale moje pytanie brzmiało inaczej. Nie chce prime'a na drugim koncie bo nawet pewnie od 0 nie nabije któregoś tam poziomu, żeby go uzyskać. Pytałem czy do samych wymian musi być dodany nr telefonu w aplikacji mobilnej czy tylko do prime'a?

Opublikowano

Ale moje pytanie brzmiało inaczej. Nie chce prime'a na drugim koncie bo nawet pewnie od 0 nie nabije któregoś tam poziomu, żeby go uzyskać. Pytałem czy do samych wymian musi być dodany nr telefonu w aplikacji mobilnej czy tylko do prime'a?

Musi być dodany do wymian numer telefonu, ale jak miałeś go na koncie z VAC to nie możesz go używać na Steam przez 3 miesiące.

Opublikowano

Jak się postarasz polować na g2a to dorwiesz tak jak ja cs go za około 6,87-6,90 z vatem,około tydzień temu mi się udało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...