Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam tłumacza języka niemieckiego!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam MPCForum :)

Aktualnie kończę swój serwer Metin2, jestem na etapie poprawek i większych zabezpieczeń oraz na tłumaczeniu klienta.
Klienta ma posiadać do wyboru na ten moment 3 języki:

-Polski

-Angielski

-Niemiecki

sam zająłem się stroną Angielską lecz potrzebuje pomocy jeżeli chodzi o stronę Niemiecką.
Poszukuje osoby potrafiącej w miarę płynny sposób posługiwać się językiem Niemieckim oraz slangiem gry Metin2 w ów języku.

Do zadań tłumacza należało by: przetłumaczenie locale_interface, questów oraz support graczy Niemieckojęzycznych.

W zamian oferuję bardzo dobre warunki współpracy o których porozmawiamy na na pw lub TS z powodu regulaminu MPCForum :)

Proszę o zgłaszanie się osób które maja pojęcie na temat zadań które wymieniłem powyżej.

Questy w dużej mierz są fabularne np:

Witaj drogi bohaterze razem z Beak-Go potrzebujemy twojej pomocy.

Miesiąc temu gdy przechadzaliśmy się poza murami miasta napadła na nas zgraja bandytów podających się za klan zaprzysiężonych. Mieliśmy przy sobie bardzo drogie przedmioty, prosimy pomóż nam je odzyskać, a zostaniesz nagrodzony!
Bandyci zabrali nam:

-złoto

-miecz +9

-paczka ziól

Gdy zdobędziesz skradzione przedmioty czym prędzej udaj się do mnie po nagrodę!

Kontakt:

GG: 61377343
mail:[email protected]

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...