Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kidmod Warrock]Hackerx

hackerX

Co myślisz o tym kidmodzie?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. hackerX na kidmoda

• Tak
      1
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na imię: Patryk

Mam: 14lat.

Moje pseudo w szkole to: Rogal

Mieszkam w Bydgoszczy.

Lubię grać w piłkę nożną, wejść na forum w tym mpc, wyciągać adresy z WarRock.exe programem Cheat Engine.

To było o mnie

Teraz o forum.

Jestem już z forum rok nie z jednym użytkownikiem miałem do czynienia.

Wiem jaki jest spam na forum. Teraz coraz rzadziej widzę dawnych moderatorów takich jak wilku, N1, i M@niek . Jedyny to RMCF.

Tak więc chciał bym pomóc koledze w pilnowaniu forum bo nie kiedy widać spam szczególnie w nocy jak moderatorzy śpią. Ja o 1:30 dopiero kładę się do łóżka tak więc mogę troszkę dłużej pilnować działu.

Moje osiągnięcia to poradnik ale został odrzucony niestety a się nad nim troszkę na męczyłem i to nie było copy past, cheaty bez menu mojej produkcji udało mi się z menu ale do tego potrzebny jest albo adres na hackdetected albo najlepiej bypass... ale to długa bajka.

Zawszę jeżeli użytkownik ma problem staram się pomóc, a jeśli nie rozumie daje mu moje gadugadu i tłumaczę po kolei.

Oczywiście staram się pisać bez błędów, przecież każdemu się błąd może zdarzyć.

Myślę że starczy. Proszę o rozpatrzenie mojej aplikacji, albo zadać pytanie z chęcią odpowiem.

Pozdrawiam.

hackerX.

1365881062-U68160.png

• Dodaj nową pozycję...