Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało fps w H1Z1 przy srednim PC

nSn

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam, mam problem z fps w mieście aktualnie mam 50-70 render 500, ustawienia low oprócz texture models mam na medium, rozdzialka 1600x900.

Procesor: i5-6500.

Grafika: msi gtx 1050Ti gaming x 4GB.

RAM: goodram 16gb 2133mhz.

Kiedyś miałem w mieście po 100-110, a przy streamie 80-90, ktos wie o co chodzi?, komputer po formacie.

Opublikowano

Witam, mam problem z fps w mieście aktualnie mam 50-70 render 500, ustawienia low oprócz texture models mam na medium, rozdzialka 1600x900.

Procesor: i5-6500.

Grafika: msi gtx 1050Ti gaming x 4GB.

RAM: goodram 16gb 2133mhz.

Kiedyś miałem w mieście po 100-110, a przy streamie 80-90, ktos wie o co chodzi?, komputer po formacie.

takze stery itp instalujesz

Budowniczy
Opublikowano

wszystkie sterowniki są zainstalowane, ze strony producenta, co do sterowników graficznych, zainstalowałem najnowsze, słyszałem, że PAGO miał problem ze sterami grafiki, wrócił do styczniowych i wszystko mu gra, ja również odinstalowałem najnowsze i wróciłem do styczniowych aczkolwiek nic mi to nie dało.

Budowniczy
Opublikowano

Jak możecie podeślijcie aktualne sterowniki, bo moze ja jestem jakis ciemny:D:

Płyta Główna: MSI H10M PRO-D

Karta Graficzna: MSI GTX 1050Ti GAMING X

Procesor: Intel i5-6500

Budowniczy
Opublikowano

Nie podam Ci linka odrazu do pobrania, bo nie wiem jaki masz system operacyjny. 

http://www.geforce.com/drivers

Windows 10, 64bit, co do sterowników płyty głównej, jakie zainstalować bo jest ich troszkę i nie wiem, które są potrzebne, a które nie - https://pl.msi.com/Motherboard/support/H110M-PRO-D.html#down-driver&Win1064

Odinstaluj obecne i poprzednie sterowniki za pomoca DDU byc moze cos sie gryzie ze soba. Po tym zainstaluj najnowsze czy jakie tam chcesz.

DDU - http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Sprawdzony program?

Opublikowano

Przykro mi, ale gra jest źle zoptymalizowana. Sam posiadam GTX 1080 8 GB msi karte graficzną i na ustawieniach 1500 rendering, medium/low mam w mieście 50 fpsow.  Karty z serii 10 po prostu tak mają. Nie zmienisz tego :P

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Budowniczy
Opublikowano

Przykro mi, ale gra jest źle zoptymalizowana. Sam posiadam GTX 1080 8 GB msi karte graficzną i na ustawieniach 1500 rendering, medium/low mam w mieście 50 fpsow.  Karty z serii 10 po prostu tak mają. Nie zmienisz tego :P

Właśnie od tygodnia mi spadły fps do 50-70 w mieście bez streama gdzie tydzień temu miałem jeszcze te 100-110.

Windows 10, 64bit, co do sterowników płyty głównej, jakie zainstalować bo jest ich troszkę i nie wiem, które są potrzebne, a które nie - https://pl.msi.com/M...wn-driver64

Opublikowano

Zgadzam się jak najbardziej z tym Panem! :) GTX 1070 & i7 6700 na ustawieniach wysokich, rendering 2000 i 40-50 FPS w mieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...