Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Aktualna sytuacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyglądają aktualnie skrypty do bola? Są jakieś sensowne free?

I jak wygląda sytuacja z crackiem? Jest? Bo na forum temat zniknął.

Opublikowano

Jest jakiś crack z tego co widziałem z marca tego roku, ale nie sprawdzałem czy działa i w jaki sposób. Poszukaj w Google to natkniesz się na forum o crackowaniu albo napisz na telegramie.

Opublikowano

Jest jakiś crack z tego co widziałem z marca tego roku, ale nie sprawdzałem czy działa i w jaki sposób. Poszukaj w Google to natkniesz się na forum o crackowaniu albo napisz na telegramie.

Miałem vipa do bola, i powiem, że evadee jest gorszy od L# ... miałem okazję przetestować trial 24 godzinną wersję płatnego skryptu za 200zł... szału nie robi.

I ogólnie inne skrypty do postaci jak kog'maw czasami się tak psuje, że wciskasz spacje a postać nie reaguje....

Opublikowano

Nie zgadzam się, że Evadeee było gorsze od jakiegoś EzEvade, a tak poza tym to tutaj nie ma mowy o L#...

Jak korzystasz po patchu/ze starych skryptów to tak jest, trzeba czekać z 1-2 dni na fix autora.

Opublikowano

Mówisz o tym rosyjskim? Też szukam jakiegoś cracka, jak ktoś coś wie to niech da znać :)

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...