Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serią g5

Xanteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z serią do g5, wczoraj jak juz odblokowalem serie to zagralem 2 mecze i je wygralem, dzisiaj wracam ze szkoly i widze ze mam jedną przegraną znikąd, zagralem jeden mecz potem i go przegralem, boje sie grac nastepniej gry xD

pisac do riotu zeby usuneli tą jedną porazke? a moze ktos z was tez tak mial i mu zniknelo? ss'y ponizej

post-1013155-0-64615000-1490711279_thumb.png

post-1013155-0-57268400-1490711424_thumb.png

Opublikowano

Napisz, jeżeli ta rozgrywka nie jest Twoja, to albo jakiś błąd, albo ewidentnie ktoś Ci wszedł na konto i rozegrał jeden mecz.

Masz brata, siostrę lub kolegę, który ma dostęp do Twojego konta?

Opublikowano

Napisz, jeżeli ta rozgrywka nie jest Twoja, to albo jakiś błąd, albo ewidentnie ktoś Ci wszedł na konto i rozegrał jeden mecz.

Lepiej niech nie pisze bo to i tak nic nie da, a nawet jeśli by napisał ticket do Riotu, że mogło wystąpić takie prawdopodobieństwo, że brat czy kuzyn czy dziadek wbili na konto i przez to przegrana to będzie, że dane do konta powinny być przechowywane w miejscu niedostępnym dla nikogo. Wiem, bo ja tak miałem jak mi się włamali na konto i przez to zbanowali je. Możesz napisać do Riotu, że po prostu rozegrałeś dwie wygrane gry, potem miałeś przerwę, a po powrocie ze szkoły w grach zaistniała porażka. Mogą sprawdzić logi, tak samo Ty możesz dać im dowód na to, że to systemowy błąd.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Lepiej niech nie pisze bo to i tak nic nie da, a nawet jeśli by napisał ticket do Riotu, że mogło wystąpić takie prawdopodobieństwo, że brat czy kuzyn czy dziadek wbili na konto i przez to przegrana to będzie, że dane do konta powinny być przechowywane w miejscu niedostępnym dla nikogo. Wiem, bo ja tak miałem jak mi się włamali na konto i przez to zbanowali je. Możesz napisać do Riotu, że po prostu rozegrałeś dwie wygrane gry, potem miałeś przerwę, a po powrocie ze szkoły w grach zaistniała porażka. Mogą sprawdzić logi, tak samo Ty możesz dać im dowód na to, że to systemowy błąd.

napisalem juz do riotu ale chu* z tym zagram po prostu ten mecz nie chce mi sie czekac na odpowiedz bo pewnie i tak nic nie zrobią, mi tez ktos sie kiedys na konto wjebal i mam perma teraz na starym koncie

Opublikowano

Ja też tak miałem, Jak miałem "łatwe hasło" i kolega się włamał i grał bez mojej wiedzy :D

A, i tak btw To Riot Nie usunie Ci tego rozegranego meczu :D 

Opublikowano

Riot ma wyjebane i nigdy nikomu nic nie odda, ale takie rzeczy sie zdarzaja, pamietaj, ze mogles byc po pijaku :makka: lub ktos mogl zgadnac twoje haslo, albo komus po prostu dales i zdodgewal gierke dla zabawy. Moj kolega mial promo do challa i jakis gosciu mu dwie gierki zintowal tuz przed a dopiero nastepnego dnia sie kapnal, haslo mial trudne a dostep do niego miala tylko jedna zaufana osoba, gierki w zaden sposob nie odzyskasz.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja też tak miałem, Jak miałem "łatwe hasło" i kolega się włamał i grał bez mojej wiedzy :D

A, i tak btw To Riot Nie usunie Ci tego rozegranego meczu :D

juz wbilem g5 takze jest ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...