Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie o projekcie Baria?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze wiecie, moze nie w kwietniu ma wystartowac serwer baria, gralo mi sie przyjemnie na poprzedniej odslonie mimo wszystkich przekretow, zastanawiam sie czy warto znow tam wbic i grac, ewentualnie zainwestowac pare zlotowek w is co myslicie?

Opublikowano

mysle ze kanapke bym zjadl

pytasz sie nas czy masz dawac w IS i czy masz tam grac? :v

Ty jakiś dziwny jesteś haha. Masz kreatywne odzywki.

Co do samego serwera, to trzymał poziom przez długi okres czasu. Myślę,że aktualnie przetrwa kilka tygodniu, dopóki nie pojawią się tworzone aktualnie projekty. Co do inwestowania pieniędzy lepiej nie.

Opublikowano

Znudziło mi się to, że barii pliki wyciekły i co drugi serwer startował na ich pliczkach. 

Pożyjemy zobaczymy, może coś z tego wyjdzie. Ja bym zagrał na klasyku, csyt2, zzyt2, yt2game, ghwww xD

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Jak na barii już kłamią, nie potrafią przyznać się do tego kto adminuje na ich forum, a to wtedy największe spiny były.

Pewnie serwer znowu padnie poprzez kłamstwa administracji oraz kolesiostwo które tam wciąż panuje :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Znudziło mi się to, że barii pliki wyciekły i co drugi serwer startował na ich pliczkach. 

Pożyjemy zobaczymy, może coś z tego wyjdzie. Ja bym zagrał na klasyku, csyt2, zzyt2, yt2game, ghwww xD

Ja tylko plusa zostawiam za banera.

Opublikowano

@gracz555

Ja tylko plusa zostawiam za banera.

To znaczy, że nie mam racji? :(

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Ja już widziałam problemy na temat projektu i spiny więc obecnie nie jestem w stanie poprzeć tego tematu jakoś dobrym słowem. 

O złotówkach decyduje Twoja główka.

Opublikowano

Jak na barii już kłamią, nie potrafią przyznać się do tego kto adminuje na ich forum, a to wtedy największe spiny były.

Pewnie serwer znowu padnie poprzez kłamstwa administracji oraz kolesiostwo które tam wciąż panuje :)

Dostań bana za prowokowanie (regulamin) wszystkich w koło w tym opiekuna forum = płacz gdzie się da jakie to kolesiostwo nie panuje i jak to administracja nie kłamie. Wiem, że jesteś typem człowieka "ja wiem wszystko lepiej" ale bez przesady. Walić to, że forum to tylko forum i forum =/= gra, ale bez jaj chłopie. Wszedłeś tylko na forum i zacząłeś być toksyczny. Z resztą zabawne jest to, że główny problem masz tylko Ty. 

Ja już widziałam problemy na temat projektu i spiny więc obecnie nie jestem w stanie poprzeć tego tematu jakoś dobrym słowem. 

O złotówkach decyduje Twoja główka.

Problemy na temat projektu i spiny? 

A co do pytania zadanego przez autora. Baria się sporo zmieni pod względem rozgrywki, stara edycja nie wypaliła przez błędnie dodanie kilku osób do administracji, stąd te przekręty typu navi za psc. Tych osób już nie ma także martwić się nie musisz ;) 

Co do inwestycji, to wszystko zależy od Ciebie. Na sam start w ramach rekompensaty planujemy dać każdemu ISa na 3 dni, w tym czasie sporo zrobisz i myślę, że jak posiedzisz i zarobisz to kupisz spokojnie kupony/przedmioty od innych graczy. Na starej Barii również problemu z tym nie było ;) 

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

@Sudaczek odnośnie osoby, która jest opiekunem Waszego forum.

Ogólnie głośno już o Was na innym forum.

Opublikowano

@Sudaczek odnośnie osoby, która jest opiekunem Waszego forum.

Ogólnie głośno już o Was na innym forum.

Aaaaa coś tam słyszałem, coś tam widziałem ;)

Cóż, jestem mniej pobłażliwy do osób z teamu niż na poprzedniej odsłonie i wiem kiedy ktoś robi coś czego nie powinien, nikt nie jest nietykalny. Zadymka cała spowodowana jest właśnie panem Skejciorem, który wszedł na forum Barii, ledwo spojrzał kto jest opiekunem i już z automatu zaczął swoje znane prowokacje. Rozumiem, że cierpi na jakiś kompleks bo to nie pierwszy raz kiedy widzę tego typu zachowanie z jego strony. Ale prowokować i próbować podjudzać innych użytkowników forum? Opiekuna mam wywalić z forum tylko dlatego, że Skejcior tak uważa? Ostrzegałem go na sb kilkanaście dobrych razy, w końcu dostał bana 24 i wszędzie trąbi jakie to kolesiostwo na Barii nie panuje.  

http://forum.baria.pl/index.php?/topic/1292-opinie-qwerty/#entry12058

Wrzucam link na potwierdzenie, że jednak nie taki diabeł straszny jak go Skejcior maluje. 

Opublikowano

Skejcior ty na tym forum jesteś, byłeś i będziesz jak nowotwór. Nie dość, że zawsze jak tylko wszedłeś to zaczynały się spiny i kłótnie to zawsze łamałeś regulamin. Prowokacje i pierdolenie nielogicznych głupot to twoja specjalność. MAsz chłopie ewidentnie albo problemy z głową (kulejąca samoakceptacja, brak poczucia wartości) albo po prostu paskudny charakter. Forum istnieje już ponad miesiąc i do tej pory były może ze dwie delikatne spiny ale jak tylko ty się pojawiłeś mimo dobrych chęci innych użytkowników nie dało się normalnie rozmawiać. Miej że człowieku resztki godności i przestań pieprzyć farmazony. Po prostu nie udało ci się na barii zrobić kariery i teraz wylewasz gorzkie żale xD

PS. Do golenia używa się pianki bo potem robią się podrażnienia xDDDD

Cyrk.png

Opublikowano

Skejcior to wszędzie jest jak rak. Jak go nie wywalali z for metina to teraz pcha się jak gówno przez odbyt gdzie popadnie i tylko ludzi wnerwia i pajaca z siebie robi. 

Baria - start już raz przełożony. Mieli startować 1szego przełożyli na 7mego. Czuję smród porażki i w ogóle zastanawiam się czy grać czy też nie. I czy w ogóle warto czekać na ten rework... 

Opublikowano

Więcej reworków dawajcie bo sami nic innowacyjnego, własnego wymyślić nie potraficie. Pewnie będzie to samo co na starej barii czyli komedia, a największa na forum xD  Upadnie w miesiąc max, wystarczy że wystartuje reszta serwerów.

IDcncno.png

Opublikowano

Wszedł Sudak i jego przydupasy i się rzucają. Kto jako jedyny hejtował Hadesa? NO K***A KTO? xD Dziękuje, do widzenia.

Adrian ten co wtedy był jest nadal adminem forum, na forum kokosza sam zaczął spinać i wyzywać osoby które nawet tam nie siedzą jakie nie są zjebane @Ironia.

Jeśli nie potrafi prezentować należytego poziomu ogółem to dlaczego mam sądzić, że będzie tam trzymać poziom jako obecnie opiekun forum?
btw. dziwne, że po moich spinach z rangi Technik Forum ma Opiekun Forum, czyżbym miał znowu rację?

Nie mam zamiaru się powtarzać, ja wiem swoje. Z sushi się nie spinam, jedynie z reygrasem od czasu do czasu ale mu odpuszczam bo za dużo brudu na niego mam, natomiast adrianek jest na tyle zadufany w sobie, że trzeba to powiedzieć.

@Sudaczek -- na tamtej odsłonie forum miało dużo wspólnego z serwerem, nieprawdaż?

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Rework Barii

Rework Elite

Rework Lanerisa 

Czego więcej potrzeba do życia?

Ja ci powiem czego brakuje REWORKA A L T R O S A

Co do serwera nie polecam skok na hajs w końcu wakacje się zbliżają.

Opublikowano

A ja sądzę, że wiele przekrecasz swoimi wypowiedziami, a dlaczego? Dostałeś bana za prowokacje mnie, gdzie grzecznie z Tobą rozmawiałem i grzecznie Ci odpisywalem, to stwierdziłes, cytuję "zamknij już ta morde". Adrian teraz nie jest Administratorem na forum, tylko całkiem ktoś inny, a dlaczego? Bo po tym co zrobił nie dostałby już szansy zagoszczenia się na forum barii jako administrator po tym co robił, a robił dokładnie to co Ty potrafisz najlepiej, czyli prowokowal na każdym kroku. Na koniec dodam, że osoby, które najmniej wiedzą na temat rozwoju serwera powinny w ogóle się na jego temat nie udzielać bo to robi się śmieszne. Na pierwszej odsłonie byłem od startu do końca serwera i o większości informacji na temat co się działo mam pojęcie i mam pojęcie tego, co jest teraz, a więc po co siejesz ferment i próbujesz zabłysnąć tam, gdzie najmniej Ciebie potrzeba? Przemysl sobie jeszcze raz wszystko to co napisałeś i to co napisałem ja i wtedy możesz wrócić do tematu.

Opublikowano

A i skoro nie ma lizania dupska sobie to http://forum.baria.pl/index.php?/topic/1460-galeria-by-mistrz-sztuki-sudak/ głupi przykład, tak jak z tym tematem o Qwerty aka Adrianie ponieważ zamiast to ujawnić to ukrywacie to jak wcześniej Sensuala.

Przy okazji skoro ja taki toksyczny jestem to czemu mam zmienione hasło i usuniętą choćby galerię? Prowokacja jakaś? Jeszcze na tym syfie nie działa przypomnienie hasła xD

WD7IpkZ.png

Opublikowano

A i skoro nie ma lizania dupska sobie to http://forum.baria.pl/index.php?/topic/1460-galeria-by-mistrz-sztuki-sudak/ głupi przykład, tak jak z tym tematem o Qwerty aka Adrianie ponieważ zamiast to ujawnić to ukrywacie to jak wcześniej Sensuala.

Przy okazji skoro ja taki toksyczny jestem to czemu mam zmienione hasło i usuniętą choćby galerię? Prowokacja jakaś? Jeszcze na tym syfie nie działa przypomnienie hasła xD

Jesteś idiotą xD. Gdzie tam jest lizanie dupy? To jest temat założony w celach humorystycznych. Jezus wypowiadasz się na tematy o ktorych nie masz pojęcia.

A i jeszcze jedno. Podaj JAKIKOLWIEK dowód na to że qwerty to adrian. Ma być czarno na białym.

Czemu hasło zmienione? Bo raka się wycina i daje do utylizacji. Na zgnieliznę nie ma miejsca.

Cyrk.png

Opublikowano

Jesteś idiotą xD. Gdzie tam jest lizanie dupy? To jest temat założony w celach humorystycznych. Jezus wypowiadasz się na tematy o ktorych nie masz pojęcia.

A i jeszcze jedno. Podaj JAKIKOLWIEK dowód na to że qwerty to adrian. Ma być czarno na białym.

Czemu hasło zmienione? Bo raka się wycina i daje do utylizacji. Na zgnieliznę nie ma miejsca.

Na mpc nie zareklamuje innego forum którym adrian się chwalił ale spytaj Sudaka, przyznał mi to na ts, że i na tej odsłonie jest Adminem forum.

#Edit

Teraz pyski zamknąć bo Qwertego aka Adriana już nie ma, obecnie jestem neutralny co do serwera.

Z Sudakiem też co nieco wyjaśniłem.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Jebac tą barie znowu będą przekręty :) wakacje się zbliżają chłopaki chcą zarobić na szybko :) start bodajże 15 kwietnia o ile się nie mylę a pierdolnie pewnie z początkiem czerwca :) #Neutral aka Nie Polecam :)

Opublikowano

Skejcior to wszędzie jest jak rak. Jak go nie wywalali z for metina to teraz pcha się jak gówno przez odbyt gdzie popadnie i tylko ludzi wnerwia i pajaca z siebie robi. 

Baria - start już raz przełożony. Mieli startować 1szego przełożyli na 7mego. Czuję smród porażki i w ogóle zastanawiam się czy grać czy też nie. I czy w ogóle warto czekać na ten rework... 

Przełożyliśmy start z innych powodów niż techniczne, bardziej prywatne ;) Sam serwer jest już gotowy do bety ;)

Więcej reworków dawajcie bo sami nic innowacyjnego, własnego wymyślić nie potraficie. Pewnie będzie to samo co na starej barii czyli komedia, a największa na forum xD  Upadnie w miesiąc max, wystarczy że wystartuje reszta serwerów.

A Ty wiesz co się na serwerze znajdzie, pogratulować :D Za miesiąc w przypadku upadku serwera napiszę do Ciebie i przyznam rację, jeśli nie będzie upadku to znajdź jaja i zwróć honor ;)

Rework Barii

Rework Elite

Rework Lanerisa 

Szczerze mówiąc, nie zdziwię się jak te "złe reworki Barii (która w większości została zmieniona), Lanerisa czy Elite" postoją dłużej niż ta Wasza Setoria z Asfenem na czele :) Ostatnia strona komentarzy w Waszej zapowiedzi jest bardzo ciekawa! Oczywiście z całym szacunkiem. 

Rework Barii

Rework Elite

Rework Lanerisa 

Ja ci powiem czego brakuje REWORKA A L T R O S A

Co do serwera nie polecam skok na hajs w końcu wakacje się zbliżają.

Największy zarobek z serwerów prywatnych jest na przestrzeni pierwszych dwóch miesięcy. Do lipca mamy trzy miesiące. Nie wydaje Ci się, że gdybyśmy robili typowy "skok na hajs" to startowalibyśmy gdzieś w czerwcu? :D

Nie mam zamiaru na siłę każdego przekonywać co do intencji czy naszego zaangażowania w serwer. Wystartujemy z serwerem, ocenicie. Nikt w ISa nie każe ładować ;)

Co do całej kłótni ze Skejciorem, tak jak napisał - wszystko sobie wyjaśniliśmy prywatnie ;)

@up Jak mają być przekręty skoro osób za nie odpowiedzialnych nie ma już w teamie? <.< Kocham ten argument z zarobieniem na szybko, a i start jednak 7 a nie 15 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...