Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak progresu, słaba forma

TheDarkRider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ludziska, przez ostatnie kilka tygodni nie wchodzi nic mam pełno godzin, trenuje codziennie kropki,aimbotz i dm, potem kilka facetów lvl 4, mimo treningu nic mi nie wychodzi moja forma skilowa jest słaba, movement w miarę ogarnięty, ale to co strzałem mnie najbardziej wkurza nie potrafię zabić w prostych sytuacjach..

Mam 2kh, mógłby jakiś bardziej doświadczony gracz poradzić jak trenować aby ciągle był progres?

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

przestań grać

jeśli masz 4 lvl na faceicie i nie możesz wejść wyżej to niestety tylko ta górna opcja pozostaje. Ewentualnie kup sobie cheaty jakiś silent aim czy coś w tym stylu i od razu będziesz lepiej strzelał.

3 opcja: pograj na mapkach kz/surf/4 fun przez tydzień dla rozluźnienia, movement się poprawi a później zaczniesz aima 'ćwiczyć' i będzie lepiej.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Pograj sobie w inne gry dla rozluźnienia, albo w ogóle odstaw kompa na jakiś tydzień-dwa. Z doświadczenie tak mam, że jak zawsze zrobię przerwę, to po niej odczuwam "przypływ" skilla. I to bez rozgrzewki na aimach/dm. Zauważ, że pro zawodnicy często grają w inne gry ( lol, jakieś truck simulatory itp.), bo to jest monotonia. Jak w sporcie - czasem przerwa jest wskazana, każdemu.

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Potrenuj na boomeo. Tam masz też film od hiko jak trenować. Skup się na dm nie biegaj jak rozjebany stawiaj sobie cele

Tylko nie każdy za takie przyzwoitki sobie zapłaci. 

Opublikowano

Potrenuj na boomeo. Tam masz też film od hiko jak trenować. Skup się na dm nie biegaj jak rozjebany stawiaj sobie cele

Tylko nie każdy za takie przyzwoitki sobie zapłaci.

Niektóre są za free

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...