Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje taki serwer?

_Benzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje serwera typowo pod pvp lecz z dodatkiem skrzynek rozmieszczonych po całej mapie / arenie pvp w ktorej mozna roznorodne itemy np. złoto / jablka potrzebne do craftingu koxow, ksiazki roznych enchantow, butelki exp. Kiedys byl taki serwer z calkiem spora iloscia osob. Istnieje jeszcze taki serwer w takim stylu? Nagradzam limit like :)

Opublikowano

@TeJkuu, Wybaczysz mi kumplu? <3

@Oldis tak dokładnie - Chestpvp. Jest jeszcze jakis serwer tego typu z miare duza iloscia graczy?

Opublikowano

@Oldis tak dokładnie - Chestpvp. Jest jeszcze jakis serwer tego typu z miare duza iloscia graczy?

justpvp.pl jakąś tam reklamę miało i chyba serwer od jakiegoś jutuberka, od gracka chyba.

Pogoogluj

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nawet sie nie obraziłem, poszukaj na mclista czy cos pod tagiem pvp, moze w motd bedzie jakas nazwa ktora cie naprowadzi.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

na tym justpvp jak będzie nowa edycja czy cos to pewnie będzie 100+ osób grało, wcześniej tak było 

prócz tego znalazłem jeszcze ten serwer ' mc-pl.net ' , mają podobno chest pvp

tak poza tym to ciężko jakiś inny polski chest pvp tak żeby troche osób na nim grało 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

mcplay.pl, ale jak tam grałem z 2 miesiące temu to pełno cheaterów grało

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...