Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki vps dla kilku osob?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile kosztował by VPS dla kilku osob zeby sie nie zacinalo i mniej wiecej jakia powinien miec specyfikacje?

Opublikowano

Polecam ArubaCloud koszt VPS to około 4zl , utrzyma myślę te 100 osób

Opublikowano

4 zl

Postoji maksymalnie tydzien, metin zakazany tam jest. Sprawdzaja VPS#y wyrywcza i jak masz farta to ci sie udac miec ten vps ale jak nie no to usuna i nic z tym nie zrobisz.

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Praktycznie każdy VPS, który ma 512mb ramu utrzyma "kilka" osób przy jednym channelu.

to, digitalocean i vultr

Opublikowano

Chcesz postawić serwer na linuxie? To ci powiem tak. Może i odpalisz serwa i będzie pięknie ale nie wejdziesz na niego z VPS ponieważ przy emulacji FreeBsd z linuxa masz poblokowane porty, których na VPS nie odblokujesz. Na dedyku to co innego. Chyba że znajdziesz hosting z FreeBSD.

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Chcesz postawić serwer na linuxie? To ci powiem tak. Może i odpalisz serwa i będzie pięknie ale nie wejdziesz na niego z VPS ponieważ przy emulacji FreeBsd z linuxa masz poblokowane porty, których na VPS nie odblokujesz. Na dedyku to co innego. Chyba że znajdziesz hosting z FreeBSD.

??

on nigdzie nie napisał, że chce serwer na linuxie. a hostingów gdzie możesz wgrać własne iso systemu jest dużo chociażby wspomniany przeze mnie wcześniej vultr

Opublikowano

4 zl

Postoji maksymalnie tydzien, metin zakazany tam jest. Sprawdzaja VPS#y wyrywcza i jak masz farta to ci sie udac miec ten vps ale jak nie no to usuna i nic z tym nie zrobisz.

Metin nie jest zakazany, mamy tam maszyny z kolegami już sporo czasu i nic się nie dzieje ;)

Opublikowano

4 zl

Metin nie jest zakazany, mamy tam maszyny z kolegami już sporo czasu i nic się nie dzieje ;)

"METIN ZAKAZNY" xddddddddd to niezły zakazany metin... jest zakazane wstawianie filmów na yt tylko bo gameforge je usuwa ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...