Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto Leauge of legengs Smurf ze skinami

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na sprzedaż konto w League of Legends jakim jest 30 lev na serwerze EUNE

Na koncie znajdują się 24 postacie, 3 strony run (w tym 2 kompletne) , 8 skinów oraz 1 skin w warsztacie w którym jest 800 esencji, oraz ok. 3k ip.

W tym sezonie nie byly rozgrywane gry rankingowe , w poprzednich na koniec sezonu wbijany byl gold dla nagrod, konto cieszy sie dobrym mmr poniewaz byl to moj "smurf". Nick nie zawiera imion ani głupich nazw.

Oto pełna lista skinów:

-Skin do elise : zwycieska elise , elise krwawego ksiezyca

-skin do annie : frankentibbers

-skin do morgany : zwycieska, wygrana morgana

-skin do ryze : profesor

-skin do sivir : zwycieska sivir

-skin do tristany(darmowy)

oraz 12 ikon https://zapodaj.net/04fcf324ac256.png.html

Konto sprzedaję gdyż pierwotnie miał być to mój smurf jednak nie mam na tyle czasu aby grać jednoczenie na głównym koncie jak i tym a potrzebuje pieniedzy. Poziomy wbijalem osobiscie oraz nigdy nie uzywalem "wspomagaczy" przez co kupujacy nie musi obawiac sie ze konto zostanie zbanowane.

Zdaje sobie sprawe , ze zakup konta jest zwiazany z pewnym ryzykiem, od siebie moge zagwarantowac ze kupujac mozesz czuc sie bezpieczenie, sprzedawalem juz niejednokrotnie konta w roznego rodzaju grach online.

u1lc.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Oferta nieaktywna od miesiąca, archiwum. Jeżeli będziesz chciał przywrócić temat, to napisz mi prywatną wiadomość lub wyślij raport.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...