Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer stanlakeside - Panel Obywatelstwa

Dizzy12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym bardzo pograć na serwerze stanlakeside tylko tam trzeba wypełnić Panel obywatelstwa a mi nic do głowy nie przychodzi więc czy moze mi ktoś napisac tutaj takie o punkty :

1.W minimum 250 literach opisz dlaczego powinniśmy przyjąć Cię do społeczności Stanu Lakeside
2.W minimum 350 literach opisz dlaczego chcesz dołączyć do społeczności Stanu Lakeside

graphic.png

Opublikowano

250 liter to naprawdę nie dużo. Napisz że potrafisz grać RP, że nie złamiesz regulaminu. Chcesz dołączyć ze względu na społeczność, klimat, niepowtarzalność itp.

aqcu39P.png
Opublikowano

250 liter to naprawdę nie dużo. Napisz że potrafisz grać RP, że nie złamiesz regulaminu. Chcesz dołączyć ze względu na społeczność, klimat, niepowtarzalność itp.

juz napisałem mozna zamkną temat lub usunąć

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...