Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze Screenami z Metin2

`Kucyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, generalnie mam problem. Od pewnego momentu nie zapisują mi się screeny na żadnym serwerze na którym zagram, jest to od momentu, kiedy zrobiłem format dysków, od tego momentu się nie zapisują, wcześniej działało normalnie i w folderze Screenshots były te screeny, druga sprawa jest taka, gdy robię tego screena to jest normalny taki minimalny lag na ćwierć sekundy, tak jakby ten screen normalnie został zrobiony, ktoś wie gdzie mogą się one zapisywać? Oczywiście poleci limit like. :)

Pozdrawiam.

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Puknij screena, odpal painta, wklej i zobacz czy się pojawi., bo może ci się klawisz na klawiaturze popsuł.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Puknij screena, odpal painta, wklej i zobacz czy się pojawi., bo może ci się klawisz na klawiaturze popsuł.

BEZ KOMENTARZA XDDDDDDD

Refresh...

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Jak wyzej sprawdz czy ci dziala przycisk zrob screena za pomoca fn+pscr potem otworz painta i kliknij wklej bodajze przyciskami ctrl+v jesli do painta nie wklei ci zdjecia to moze przycisk ci nie dziala... albo nie pobrales all sterownikow i przez to masz problem.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Zrob folder: screenshot, uruchom gre, wcisnij print, daj znac czy dziala.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...