Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Różnica gry na różnych kontach

SpeedFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie do końca zepsute, ale coś jest z nim nie tak.

ranga LEM 550h - moje drugie konto.

Po pierwsze "Nadzór" wszystko ładnie się pobiera, odtwarza, a na końcu jest werdykt, ale mimo że na demku jest ewidentny cheater czy to waller czy zakręcony aimbot i mimo tego, że ani nie przewijam demka, ani nie robię ich masowo kilkanaście jeden po drugim to TYLKO raz kiedyś tam otrzymałem "podziękowanie" z expem chyba z pół roku temu natomiast na pierwszym koncie zwykle przeglądnę parę demek zgłoszę ze 2-3 osoby i komunikat pojawia się po kilku dniach.

Po drugie w zakładce osiągnięcia wszystkie są podświetlone tak jakby były ukończone i dopiero jak kliknę na dane osiągnięcie dopiero widzę jego postęp i czy faktycznie jest ukończone (mam same srebra i brąz) na pierwszym koncie mam 162/167 osiągnięć i tam widać które mi brakują.

Po trzecie na pierwszym koncie które jest aktualnie smerfem (mg1) czy to usp glock czy p250 wchodzą banie aż miło z średniego/dalekiego dystansu natomiast na tym drugim (LEM) za nic nie idzie ustrzelić bani i nawet jak się staram i jest idealnie celownik na bani to nie wchodzi dlatego zmuszony jestem grac z tec/fiveseven ew cz na blisko. Żeby tego było mało to znowu odwrotnie jest z awp na smerfie kompletnie nic nie idzie ustrzelić z dragshotów fastscope czy noscope a na LEM wszystko wychodzi. Co do karabinów ak/m4 to na smerfie banie wchodzą tak że boję się o OW czy to spray czy pestkowanie, a na LEM muszę się wykazywać sprytem i sprayem w ciało bo tak samo jak z pistoletami nawet jak jest celownik idealnie na bani to nie wejdzie a zdradzam tylko pozycję.

Gram na 16:9 full HD, monitor 21.5", fpsy 120-180, ping czasem faluje, ustawienia na jednym jak i drugim koncie są dokładnie takie same (cały folder skopiowany i zmieniony tylko numer)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...