Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile kosztuje wylevelowanie konta?

bekazzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Chciałbym się zapytać ile kosztuje levelowanie konta? W sensie, że to ja zakładam konto daje nick itp i oddaje je komuś kto ma vpsa albo coś. Jakbyście jeszcze mogli to prosiłbym, żebyście od razu napisali gdzie takie coś można załatwić. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Opublikowano

Możesz sobie sam postawić bota na levelowanie konta (volibot o ile jeszcze działa), nie znam osób, które wbijałby level za hajs, jedynie wiem, że dywizje klepią w ten sposób. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Są rożne serwisy, mysle, ze 20$ to minimum. Na Nulledzie niedawno widzialem jeden z takich serwisow, ale nie podam dokladnie nazwy.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w granicach 50 pln masz konto 30 lvl unranked dodatkowo 30k ip. Polecam lepiej szukać... g2a.com

Opublikowano

Równie dobrze możesz za taką samą cenę zrobić to samemu, poprzez zakup takiego vpsa na miech, choć wylewelowanie konta do 30 lvl to nie wiecej niz 2 tyg, na obecnych bonusach. Vps z takim bajerkiem w granicach jest miedzy 40 a 50 zł nie więcej i nie mniej.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Nie opłaca sie, bo RITO to wykrywa i na konto wlatuje perm :)

No nie sądzę :/

@topic jak postawisz bota na swoim komputerze i bedzie dzialal 24/7 to wyjdzie ci najtaniej

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Nie opłaca sie, bo RITO to wykrywa i na konto wlatuje perm :)

No nie sądzę :/

@topic jak postawisz bota na swoim komputerze i bedzie dzialal 24/7 to wyjdzie ci najtaniej

no jak nie sądzisz skoro tak jest? Tyle ile kont wylevelowałem to zawsze ban wlatywał po 3-4 tygodniach. Z tym, że nie wiem za co dokładnie : reporty (aram) czy po prostu program wykrywalny.

Opublikowano

To raz ze ban a drugie to poprostu psujesz rozgrywke i posypia sie reporty . Ostatnio wszyscy poziom platyny , gosc gral jaxem , mial ramke platyny a tragednia normalnie. 100% kupione konto. Lepiej dojsc samemu , bo szpanowanie ci nic nie da.

Opublikowano

@Speed_

Autorowi tematu nie chodzi o boosting dywizji rankingowej a o samo wylevelowanie konta co nie zaszkadza i nie przeszkadza innym graczom w rozgrywce. Grając normale na 30 poziomie nie straci nic względem poziomu skilla na low levelach.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...