Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gardło mnie boli

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dość. 15-14 ostatnia runda zostaję sam na 1 typa, ledwo oddycham tak się wkurzyłem.

Typ podbiega, jakiś idiota mówi so baad i przegrywamy mecza bo kroków nie słyszałem.

Wtedy ja do niego shut up a on dalej " sooo baaaaaad "

I k***a mówi gg noobs wynik 15-15, trzęsę się z nerwów

Opublikowano

Odstawiłeś leki prawda?

K***a jesteś jakimś życiowym przegrywem czy nieudacznikiem że nie potrafisz znaleźć ludźi do gry? Jeszcze daleka droga przed tobą skoro tak łatwo wpadasz w furię. Poprostu lepiej nie graj w tą grę skoro tak ragujesz i nie masz z kim grać.

Opublikowano

XDDDDD

No cóz.. unlucky sytuacja! 

Polecam Ci grać w premadzie aby uniknąć takich osobników w grze rankingowej!

XDDDDDDDDD

Odstawiłeś leki prawda?
K***a jesteś jakimś życiowym przegrywem czy nieudacznikiem że nie potrafisz znaleźć ludźi do gry? Jeszcze daleka droga przed tobą skoro tak łatwo wpadasz w furię. Poprostu lepiej nie graj w tą grę skoro tak ragujesz i nie masz z kim grać.

Chłop jaja sobie robi na forum a Ty łykasz to wszystko jak pelikan xD

8kHod.png

Opublikowano

Dobra temat close, tak wgl przytrafiła mi się teraz sytuacja, że 4polaków na ts'ie było i infa nie dawali tylko pomutowali mnie z pierwszej rundy

Opublikowano

Można wiedzieć ile masz lat? ^^

Weź może lepiej pograj z kolegami z szkoły / klasy lub przerzuć się na faceit bo tam zbytnio nie masz nic do stracenia ;) i w jakiej randze siedzisz?

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...