Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin Skript na Minecraft 1.11.2

BestiaGamesHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne że minecraft nie widzi tego pluginu. Posiadasz Spigot/PaperSpigot/Bukkit? Jeśli posiadasz inne pluginy podaj ich nazwy.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Dodam że jak miałem serwer na hamachi i robiłem testy to wtedy plugin skript działał, kiedy dałem serwer na vps plugin skript jak i MOTD i jakiś tam jeszcze przestał działać.. Serwer postawiłem na "Spigot"
Pluginy: WorldEdit, ServerListPlus, TimeIsMoney, MinePacks, Vault, AntiBotUltra, PlotMe, PermissionsEx, LWC, KukisChat, WorldGuard, AntiJoinBot, Tablist, KukuStone, ClearLag, RandomLocation, AutoSaveWorld, PlotMe-DefaultGenerator, Essentials, Jobs, EssentialsXMPP, EssentialsProtect, EssentialsSpawn, SuperVanish, EssentialsGeoIP, AZRank, Multiverse-Core, EssentialsChat, HolographicDisplays, OtherDrops.

Opublikowano

Mam dwa anty boty bo na wersji 1.7.10 miałem "AntiBotUltra" i słabo działał, dla tego też dodałem dodatykowy. Co do MOTDmenager to wgrałem i działa pięknie, dzięki :) 

I takie pytanko, bo na tej stronie co mi podesłałeś, piszą aby użyć java 8, jako że jestem zielony i nie wiem jak to ogarnąć to pomożesz mi? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...