Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zostawić dane przeglądarki na nowym komputerze? Ważne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Pany mam pytanie otóż zamierzam zmienić laptopa i chciałbym by facebook w przeglądarce został by automatycznie mnie logowało. Już tłumaczę na jednej przeglądarce mam swojego fejsa a na drugiej. kogoś innego :)) Chciałbym tak przerzuć pliki tej przeglądarki by na nowym systemie mógł je przerzucić na kompa i by od razu zalogowało na fejsa. Czy wystarczy przerzucić główny folder z przeglądarką? Czy trzeba kopiować jakieś dodatkowe pliki? Pozdrawiam,

Opublikowano

Przekopiuj profil w to samo miejsce na nowym systemie. 

Tak przy okazji to my mamy sie domyśleć o jaką przeglądarkę chodzi ? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Wystarczy się zalogować tylko na konto by mieć to co w starej. 

Opublikowano

@Ktosiu ja wiem tyle xD ale mi chodzi o konto na facebooku... nie mam do niego żadnych danych tylko jest po prostu autmatycznie zalogowany na tamtej przeglądarce i chcę by tak zostało.

Opublikowano

To w czym widzisz problem zalogować się na konto w Chrome ?  Przecież to dokładnie to co chcesz.

I nie pieprz że hasła nie znasz kiedy jak byk je można sobie odczytać w Chrome.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...