Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalna paczka pluginów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem serwer i chcę wgrać do niego jakąś fajną paczke pluginów obleciałem cały internet i nie znalazłem takiej która by mi się spodobała więc proszę o pomoc kogoś kto się zna na pluginach i podesłanie mi paczki skonfigurowanej paczki jesli chodzi o Rangi: Gracz,Vip,SuperVip,Moderator,Budowniczy,Admin,Własciciel

ilość pluginów to 20-35 typ serwera to Survival+Frakcje wersja paczki 1.8+

z góry dzięki

Fajnie by było jak by była jakas gotowa mapa i zeby miala trochę warpów typu arena,stoniarka,sklep

Opublikowano

Kolego nie łatwiej stworzył poprostu samemu paczkę pobierajac potrzebnę pluginy i wpakując to do winrara niz pobierac kogos paczke i ją edytowac ze wszystkiego? Pozdrawiam

Opublikowano

Nie gadaj glupot, wejdz na YT i napisz paczka na serwer minecraft i wyskoczy Ci pelno filmow

Jak już wyżej napisałem obleciałem dosłownie cały internet i nie znalazłem nic dla siebie więc nie pisz ,,wpisz paczka pluginów i ci wyskoczy"szukałem na różne typy serwerów od survival+frakcje az po serwery pvp i przyznam ze niektóre były nawet spk ale czegos w nich brakowało  byc moze ktos ma swoją własną paczke której nie udostępnił na yt czy ogólnie w necie 

Opublikowano

Prościej i szybciej będzie, jak zrobisz ją jednak samemu - chociaż czegoś się nauczysz :).

Wgraj podstawowe pluginy, np.

Essentials, EssentialsChat, EssentialsSpawn, World Edit, World Guard, Authme Reloaded, Factions, PermissionsEx (tak ustawiasz rangi + te kolorki) i ewentualnie jakieś swoje propozycje :P

banner.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...