Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

strona rejestracji

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam

Czy ma ktos stronke do rejestracji taka zwykla jak kiedys byly zeby tylko konto zalozyc bo nie chce mi sie wchodzic ciagle w navi itp byly takie jedno plikowe i wszystko w jednym ip haslo itp . z gory dzieki

DL:

Skan:

Sprawdzona, tworzy konta ;). Jak ci się chce to przerób kod MySQL do MySQLi lub PDO to się nie będzie pruło o takową zmianę kiedy wejdziesz na stronę. Lub użyj starej wersji Xamppa (2013-2014) jeśli nie wrzucasz bezpośrednio do apache w ftp wtedy tego komunikatu nie będzie.

Edit:

Stronka rejestracyjna v2 by Lancer

Poprawiona stronka zero błędów (xampp 3.2.1 compiled May 7 2013) oraz 0 błędów po wrzuceniu do ftp. Zmieniony wygląd.

DL:

Skan:

Opublikowano

czy wie ktoś jak zrobić żeby gdy email jest już w bazie to rejestracja pokazywała "Ten email jest już zarezerwowany." ?

bo jak sie rejestruje to moge 1000 kont założyć na ten sam email a to chyba niezbyt dobre rozwiązanie na przyszłość

chodzi mi mniej więcej o taki schemat:

"jeżeli w bazie account istnieje email ktory właśnie podales to nie rejestruj konta i wyswietl komunikat taki i taki"

jak to zrobić na kod php mysql?

rejestracje mam już prawie na etapie finalnym i pozostał mi tylko ten email :(

Opublikowano

czy wie ktoś jak zrobić żeby gdy email jest już w bazie to rejestracja pokazywała "Ten email jest już zarezerwowany." ?

bo jak sie rejestruje to moge 1000 kont założyć na ten sam email a to chyba niezbyt dobre rozwiązanie na przyszłość

chodzi mi mniej więcej o taki schemat:

"jeżeli w bazie account istnieje email ktory właśnie podales to nie rejestruj konta i wyswietl komunikat taki i taki"

jak to zrobić na kod php mysql?

rejestracje mam już prawie na etapie finalnym i pozostał mi tylko ten email :(

http://forum.php.pl/php_mysql_jak_sprawdzic_czy_rekord_istnieje_w_bazie_danych_t119910.html

Tylko rusz łbem.

footer_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...