Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aatrox w obecnej mecie

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Otóż mam chęć na zagranie Aatroxem, wiem że on nie jest w mecie za bardzo, jest słaby itp ale otrzymał jakieś tam buffy. Czy ta postać ma szanse wrócić do gry? bedzie miała jakiegoś dodatkowego buffa? Co o tym sądzicie?

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak chcesz nim grać to czemu nie. Osobiście rzadko gram metą bo zazwyczaj jest nudna. Wolę już sobie picknąć takiego karthusa na topa aniżeli grać jakimś nudnym golemem.

Jeśli go "wymasterujesz" będzie działać równie świetnie jak inne postacie, więc czemu nie.

Opublikowano

Granie metą na soloq xDD

Aktualnie ziomek top 1 chall z EUNE gra shaco w jungli

Ludzie w masterze graja nunu pod ap na topie etc 

Opublikowano

Granie metą na soloq xDD

Aktualnie ziomek top 1 chall z EUNE gra shaco w jungli

Ludzie w masterze graja nunu pod ap na topie etc 

Ale Shaco od czasu reworka był metą praktycznie cały czas, riot musiał go nerfić.

Witam, mam pytanie. Otóż mam chęć na zagranie Aatroxem, wiem że on nie jest w mecie za bardzo, jest słaby itp ale otrzymał jakieś tam buffy. Czy ta postać ma szanse wrócić do gry? bedzie miała jakiegoś dodatkowego buffa? Co o tym sądzicie?

Nie wydaje mi się, żeby w najbliższym czasie miał dostać buffa, ale nie jest taki zły. Całkiem niedawno gracz otp aatroxa dostał się do master tieru na kr soloq, więc.. ; )

giphy.gif

Opublikowano

Bije w c**j, ale jednak to jedna z tych postaci od których łatwo uciec. Dodatowko jego upośledzeniem jest jego praktycznie bezużyteczne E, którym dość ciężko trafić + zabrali mu guardian angela. Musi mieć wystackowaną pasywkę żeby się odpalił ten GA, co jest głupie.

Opublikowano

Aatrox jest dość nietypowym pickiem na solo/duo z racji tego, że nie widuje się go już od kilkunastu patchy (przynajmniej ja go nie widywałem G+). Nerfa ani buffa od długiego czasu nie dostał, więc utrzymuje swój poziom ale i tak są lepsze picki, którymi pewniej się gra.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Aatrox jest dość nietypowym pickiem na solo/duo z racji tego, że nie widuje się go już od kilkunastu patchy (przynajmniej ja go nie widywałem G+). Nerfa ani buffa od długiego czasu nie dostał, więc utrzymuje swój poziom ale i tak są lepsze picki, którymi pewniej się gra.

Aatrox przez ostatnie dwa patche dostal zmiany i buffy, jest teraz na prawde silny pod tanka i warty do grania na solo kolejce, mozna wyciagnac nim niezle win ratio jesli zna sie itemizacje i playstyle tego champa, gra sie go raczej jako takiego bruisera, nadal rzadko go widuje, ale mysle, ze to po prostu przez to, ze ludzie jeszcze nie przywykli do tego, ze aatrox moze byc usefull, lecz wkrotce moze sie pojawic na scenie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...