Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagrał byś na takim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dominik148
Opublikowano

1.7 - 1.8

Nie zagrałbym.

Opublikowano

@up

Jak macie problem z 1.7 - 1.8 to nie  grajcie ktoś wam karze?

EASYYT.PL

Opublikowano

@Pikselke

Pytanie było czy byś zagrał, a nie polemika czy ktoś komuś karze - na pewno graczom, którzy nie mają alternatywy dlatego dalej grają na tym jebanym 1.7, brawo

Osobiście bym nie grał, a pomysł sam w sobie nie jest ni troche oryginalny 

Gość dominik148
Opublikowano

@up

Jak macie problem z 1.7 - 1.8 to nie  grajcie ktoś wam karze?

Zadałeś pytanie które brzmi "Czy zagrał byś na takim serwerze?" - wiec dostałeś odpowiedz.

Jest od ch*ja serwerów na wersje 1.7-1.8 i oferują to samo co ty napisałeś, a nawet więcej.

Opublikowano

@up

umiesz kurfa czytać?

Narazie tyle, chciałbyś aby twoj pomysł sie tu znalazł napisz pod spodem \/

EASYYT.PL

Opublikowano

Nie zagrałbym.

Dlaczego?

Stara wersja, serwerów jest już takich cała masa i 99% z nich są "dobrze dopracowane" i "posiadają autorskie pluginy".

Pokazałaś zdjęcie projektów z eclipsa i w dodatku mają errory, co tym chciałeś nam przekazać? xD xD xD

a6oBNtj.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKettler

Tak na dobrą sprawę każdy plugin jest autorski, tylko że niektóre są upublicznione :)

@Pikselke

Nie zbyt dobrze, że nie jesteś przygotowany na krytykę, tworzą serwer jakikolwiek musisz być na to gotowy. A zadałeś konkretne pytanie "czy zagrałbyś" (nie zwracając uwagi w ogóle na kobiety - one przecież też grają w gry!) i masz ból **** o to że ktoś napisał że nie ma zamiaru grać na takim gówn*** serwerze...

Opublikowano

Tak na dobrą sprawę każdy plugin jest autorski, tylko że niektóre są upublicznione

Tak na dobrą sprawe to czasem lepiej by korzystali z tych publicznie dostępnych, niżeli (w większości przypadków) kradzionych, o słabej optymalizacji pisanych przez randomów, nie mówie że akurat tego konkretnego serwera to dotyczy ale nie mogłem wytrzymać nie pisząc tego xD

Opublikowano

@Up

No własnie dlaczego?

bo co stara wersja? na 1.7 - 1.8 gra wiecej osob niz na 1.9+

EASYYT.PL

Opublikowano

@up Dlatego pora to zmienić, bo jesteśmy zacofani jak ślimak.

Nie zagrałbym. Z powodu wersji serwera. Zmień ją.

...

Opublikowano

@Up

Nie zmienię dlatego że zrobiłem ankiete na pewnej grupie i 50 osob chciało 1.7 - 1.8

@do zamkniecia

EASYYT.PL

Opublikowano

@up

Chciało, bo prawie wszyscy w tym kraju są zacofani jeśli chodzi o wersje minecrafta, a twórcy serwerów nie tworzą serwerów na nowe wersje.

...

Opublikowano

@up nie tworzą bo nikt nie chce

@topic zostaw 1.8 tylko, jak coś zgłaszam się na admina

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano

@Up

No własnie dlaczego?

Najlepiej daj sobie spokój. Pierdyliard tematów, i w każdym napisane że nikt już nie chce 1.7 - 1.8 dlaczego? Na tych gównianych wersjach i serwerach, siedzi tylko gimbusiarnia z którą nie da się normalnie grać. Jeżeli nie potrafisz przyjąć krytyki to nie pisz tematu. Widać, że robisz kolejny żałosny easyhc daj sobie spokój.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Gość dominik148
Opublikowano

@Up

No własnie dlaczego?

Więcej osób gra na wersji 1.7-1.8 dla tego że na tej wersji jest od ch*ja serwerów, a na wersji 1.9+ prawie wgl żadnego dobrego.

Opublikowano

Wyraża więcej niż tysiąc słów. 

@topic

No no i co to ma być, ten screen z eklajpse, chwalisz się swoją głupotą czy jak?

Sam chcesz opinii, a później krzyczysz że nikt ci nie "KARZE" (co to za kara?). Zdecyduj się człowieku.

Osobiście - nie zagrałbym lol

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...