Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer zaczął wolno działać

domin3p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilku dni mam taki problem że komputer strasznie spowolnił, wymieniłem dysk, zainstalowałem system od nowa i nadal to samo a może nawet gorzej, czyściłem komputer w środku, przepinałem ramy, zresetowałem nawet bios i nic nie pomaga, działa jak 10 letni laptop z marketu, podczas próby uruchamiania wyłącza się i dopiero po kilku razach mi się włączył, a do tego odkryłem coś takiego że procesor w spoczynku ma około 130 stopni, w biosie pokazuje około 40.

specyfikacja mojego komputera na dole pod tematem btw

post-398709-0-41633500-1490392392.png

Opublikowano

Już wrzucone, wrzuciłbym jeszcze smarta drugiego dysku ale właśnie teraz jak udało mi się już uruchomić komputer to nie widzi tego drugiego

Opublikowano

Już sprawdzam zaraz wyślę ss, ale pojawił się kolejny problem z tym drugim dyskiem, system go nie widzi a na nim mam większość danych.

Opublikowano

ss

właśnie przed chwilą tak nagle wyłączył mi się komputer, ale o dziwo się włączył bez problemu i widać już ten drugi dysk

post-398709-0-21731500-1490394126.png

Opublikowano
Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...