Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallout 4 - lagi

czesiekkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem, otóż zainstalowałem sobie Fallout 4 i normalnie wchodzę w grę, nic się nie tnie klikam nowa gra a tu nagle lagi jak nie wiem co, nawet nie mogę ustawić twarzy na początku gry takie mam lagi, czego to wina ? Inne gry mi chodzą normalnie a tu akurat lagi..

PROCESOR: Interl® Pentium®  G2020 @ 2,90GHz (2 CPUs) 2,90 GHz 

PAMIĘĆ RAM: 4,00 GB (DOSTĘPNE 3,87GB)

WINDOWS: W7 64-bitowy system

KARTA GRAFICZNA: Intel® HD Graphics

Opublikowano

Zobacz na parametry swojego komputera a wymagan minimalnych gry:

MINIMALNE:
System operacyjny: Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Procesor: Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz or equivalent
Pamięć: 8 GB RAM
Karta graficzna: NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or equivalent
Miejsce na dysku: 30 GB dostępnej przestrzeni

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Dokładnie. Ten sprzęt jest bardzo słaby - nadaje się tylko do internetu i starszych gier. Procesor słaby, mało ramu i nawet dedykowanej karty graficznej nie ma. O wszelkich nowszych grach możesz zapomnieć.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

https://www.morele.net/inventory/info/MeMjZx/?utm_source=youtube.com&utm_medium=link&utm_campaign=IN_YT_MoreleTV A taki sprzęt bez problemu dałoby radę pograć na najlepszej grafice W fallout 4 ?

Tak da rade, ale napisz w dziale elektronika bo za te pieniadze mozna oszczedzic na plycie glownej, ramie i wziasc lepszego rx 470 4gb. Co do samego tematu to jest to wina slabej integry, nic dziwnego ze ci tak klatkuje.

Opublikowano

Zestaw za 2200 zł.

Posiada bardzo wydajne komponenty w swojej cenie, można odpalić każdą grę na fhd. Jeśli chcesz zaoszczędzić te 200 zł to możesz wziąć swój dysk twardy. Zestaw jest cichy, wydajny i będziesz mógł go spokojnie użytkować przez długi czas. Jeśli chcesz z używanych można złożyć wydajniejszy zestaw, ale wtedy zapraszamy na dział sprzęt kupno.

@topic na twoim komputerze(co aktualnie posiadasz) to tylko wot i przeglądarka pójdzie :)

Mój komputer:

CPU: i5-750 3.2 GHz OC GPU: GB GTX 1060 3 GB RAM: 4 x GR1333D364L9/2G
MOBO: GA-P55A-UD3 HDD: STM3500630AS SSD : SiliconPower A55 256GB PSUSupremo FM2 Gold 750W

CASE: SPC RG1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...