Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Skyrim SE odnawia graficznie dodatki?

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam, kupiłem jakiś czas temu Skiryma z dodatkami, pograłem kilkadziesiąt godzin i dostałem możliwość ściągnięcia edycji specjalnej (tej z lepszą grafiką).

Czy po ściągnięciu tej edycji dodatki również zostają "ulepszone" czy to osobna wersja gry nie posiadająca dodatków?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Lepiej grać w zwykłego Skyrima z modami graficznymi :D

Ale co do twojego pytania- tak są do niego te same dodatki i jeżeli dostałeś dostęp do Special Edition to dodatki też będziesz w niej miał. Będą "ulepszone". Jak pamiętam w Special Edition to tak tylko (albo generalnie) szatę graficzną odnowili, więc dlaczego by nie miało to działać na Special Edition.

Opublikowano

Nie chciałbym tutaj za bardzo powtarzać tego co powiedział kolega wyżej, ale powiem tak - Skyrim SE to Skyrim LE ulepszony graficznie i obsługujący 64 bity. Dlatego założenie "Lepiej grać w zwykłego Skyrima z modami graficznymi" jest błędne.

64 bitowy Skyrim jest o wiele bardziej stabilny, dlatego możesz mieć kilkanaście razy więcej modów bez żadnych problemów, a w dodatku ulepszona grafika nie zmusza nas do wgrywania tony modów graficznych. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...