Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Setoria.pl - Pytania do was!

.Avixon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

16087824204235917896.png

Witajcie zatem jak wiecie startuję z serwerem Easy/Medium Setoria.pl, mam kilka pytań do was graczy co do rozgrywki a więc:

- Skille - Na poziomie 5 na G1, potem 10 kamyków do P 100% z każdego Metka? Czy - Na poziomie 5 na G1, na 30 poziomie misja na skille wszystkie P?

- Truta - Tylko z Niebiańskiej Śmierci z WW z szkaty? Czy - Z Bossów na rajdach, lub dungeonów? Wydaję mi się że lepiej aby te bronie były warte, coś i zdobycie ich byłoby cięższe ale decydujcie wy.

- Koń - Na start 21 poziom konia? Czy - 11 poziom konia i rozwijamy go czytając medale konne, dodatkowo były by bonusy za zwiększony poziom konia.

- Wspólne M2 królestw? Czy - Oddzielne M2 królestw?

- Ulepszacze mają być łatwo dostępne i skąd? Czy - Trochę się trzeba pomęczyć aby zrobić całe EQ?

- Maksymalny poziom będzie 200, zdobycie ma zająć parę dni? Czy - Trochę trzeba pograć aby wbić maxa, dajmy ponad tydzień? Aby max poziom coś znaczył?

- Nowa mapa do wojen gildii? Czy - Stara taka jak wszędzie.

Dzięki za uwagę, na dniach pojawi się już zapowiedź serwera, liczę na sporą ilość propozycji do wyżej wymienionych pytań Pozdrawiam Asfen.

Zapraszam do lajkowania również FanPage, gdzie jest sporo informacji odnośnie serwera:

https://www.facebook.com/search/top/?q=setoria.pl

Opublikowano

Ankieta była by dobrym pomysłem.

A co to pytań :

-Skille ja byłbym za drugą opcją

-Truta jak dla mnie powinno być standardowo z ripka

-Koń dla mnie druga opcja 

-Oddzielne m2

-Uważam, że ulepki powinny być "zbalansowane" tz. te który są potrzebne na ulepszenie setów na mniejszy lv powinny być łatwiej dostępne niż te do setów na wyższy lv.

-Dla mnie max lv powinien wynosić 250, ale skoro jest 200 to powinno go się wbijać 1-2 tygodnie, żeby po 1 tygodniu  co druga osoba nie miała maxa

-Stara mapka.

Mam nadzieję, że pomogłem.  :D

Opublikowano

Ankieta była by dobrym pomysłem.

A co to pytań :

-Skille ja byłbym za drugą opcją

-Truta jak dla mnie powinno być standardowo z ripka

-Koń dla mnie druga opcja 

-Oddzielne m2

-Uważam, że ulepki powinny być "zbalansowane" tz. te który są potrzebne na ulepszenie setów na mniejszy lv powinny być łatwiej dostępne niż te do setów na wyższy lv.

-Dla mnie max lv powinien wynosić 250, ale skoro jest 200 to powinno go się wbijać 1-2 tygodnie, żeby po 1 tygodniu co druga co druga osoba nie miała maxa

-Stara mapka.

Mam nadzieję, że pomogłem.  :D

Okej dzięki czekam na dalsze wypowiedzi.;)

Opublikowano

1. Im więcej dropienia tym  lepiej, skoro idziemy w stronę trudniejszego Medium.

2.Tak jak sam napisałeś, aby był coś warte. Można by zrobić, aby leciały z rajdów, tych nieco cięższych 

3.Jak najbardziej ta opcja z bonusem i dropieniem medali, dobrze by było, jakby były coś warte i w miarę dropiły.

4.Jak dla mnie wspólne, można by się pobić, pogadać na spokojnie.

5.Im większy level - lepsze eq, to adekwatnie trudniejsze do zdobycia, aby trochę czasu co jak co spędzić.

6.Myślę,że level można zwiększać w aktualizacji, aby było co robić, a nie zaprzestać. Czyli np. 180.

7.Myślę,że coś nowego z systemami było by fajnym rozwiązaniem.

Opublikowano

Skille: jestem za opcją pierwszą, G1 i kamyczki 100 %

Truta: najlepiej z ripka 

Koń: opcja z dropieniem medali i bonusami wydaje mi się o wiele lepsza 

M2: wspólne chyba będzie o wiele ciekawsze

Ulepszacze: najlepiej będzie gdy ulepy na mniejszy lvl będą w miarę łatwe do zdobycia, a na większy lvl  trudniejsze 

Max LVL: wbicie maxa powinno być czymś znaczącym, więc zdecydowanie ponad tydzień do dwóch tygodni

Mapa wojen: jakby ta mapa się udała i była naprawdę fajna to czemu nie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...