Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mocami wejścia na kanał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z mocami, a mianowicie posiadam na TS3 Rangę "Opiekun", który ma moc wejścia na kanały 79, a na kanale mam ustawioną moc wejścia 80. Opiekun może swobodnie wchodzić na wszystkie kanały mimo, że moce wejścia na kanale nawet są ustawione na 100. Dodam że on ma tylko rangę "Opiekun" nic więcej. Jaka może być przyczyna problemu ?

5255055987.png

Nowicjusz
Opublikowano

Mam problem z mocami, a mianowicie posiadam na TS3 Rangę "Opiekun", który ma moc wejścia na kanały 79, a na kanale mam ustawioną moc wejścia 80. Opiekun może swobodnie wchodzić na wszystkie kanały mimo, że moce wejścia na kanale nawet są ustawione na 100. Dodam że on ma tylko rangę "Opiekun" nic więcej. Jaka może być przyczyna problemu ?

Jeśli chcesz by opiekun nie mógł chodzić po wszystkich kanałach nawet z wyższą mocą usuń tą permisję.

b_client_skip_channelgroup_permissions
Opublikowano

Jeśli chcesz by opiekun mógł chodzić bo wszystkich kanałach nawet z wyższą mocą dodaj tą permisje

b_client_skip_channelgroup_permissions

Nie wprowadzaj go w błąd. On chce żeby osoba nie mogła wchodzić - wtedy ta permisja musi być usunięta. 

Opublikowano

Witam.

Sprawa została wyjaśniona, wdarł się jakiś problem z uprawnieniami na kanale, została usunięta grupa uprawnień dołącz i przypisana na nowo, ale tylko na kanale, problem został wyjaśniony i naprawiony.

Z góry dziękuję.

5255055987.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...