Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bind na losowy tekst na czacie po wciśnięciu przycisku?

Guciosky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję osoby, która zna się na tworzeniu modów, skryptów, bindów... ogólnie takiej która wie wszystko na temat CS:GO i możliwości jakie dają komendy. Potrzebuję, się dowiedzieć czy istnieje jakiś sposób, żeby stworzyć bind na rzut monetą lub kostkę do gry. Chodzi o to aby po wciśnięciu danego przycisku na klawiaturze wyświetlał się losowy tekst na czacie w grze ze wcześniej ustalonej puli zdań, wyrazów itd. Nie chodzi mi o tworzenie skryptu na serwer tylko do takiego normalnego użytkowania. Czy jest to w ogóle możliwe? Szukając w spisie wszystkich komend do CS:GO udostępnionych przez Valve, natknąłem się na taką komendę:

test_RandomChance

Description:
<code>Test_RandomChance <percent chance, 0-100> <token1> <token2...></code> - roll the dice and maybe run the command following the percentage chance 

Nie wiem czy można ją do tego użyć ale pewnie nie ponieważ ta komenda była oznaczona jako Cheat. Czyli raczej nie zadziała podczas normalnej rozgrywki. Może można to jakoś zrobić za pomocą aliasów czy może jakiś skrypt trzeba napisać? A jak tak to czy możnaby było go legalnie używać?

Opublikowano

A posiadając jakiś skrypt? Czy on by w ogóle działał i czy w ogóle można używać skrypty, które nie są cheatami? Ostatnio widziałem, że jakiś zagraniczny Youtuber miał inną czcionkę, kolorowy tekst na czacie a czasem inne komunikaty.

Opublikowano

Ta, spokojnie. Za takie rzeczy nie ma bana. Po prostu ludzie nie chcieli się przyznawać do cheatów i wmawiali wszystkim, że mają VAC za jakieś czcionki itd.

Popatrz, czy na AHK nie da się zrobić czegoś takiego, wbij na tutorial AHK oficjalny i tyle.

Opublikowano

Czyli mówisz, że muszę poszukać programisty, który potrafi to zrobić i wszystko będzie ładnie działało i nikt się nie przyczepi, tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...