Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostępne, bezpieczne skrypty na CSGOPolygon, CSGOAtse na obstawianie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy jesteście w posiadaniu lub też znacie strony, z którym można zdobyć skrypty do obstawiania na kolor zielony co rundę na csgopolygon lub csgoatse?

Oczywiście mam na myśli skrypty bezpieczne, bez 'znikania' coinsów itp. Chodzi mi tylko o kolor zielony. Najlepiej z opcją gry, np. 1000 coinsów, 2k coinsów, 3k, 4k itd., bez podwajania typu 1k, 2k, 4k, 8k itd.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Komentarz do postu ktory zostal usuniety..

No cos sredni ten skrypt xD caly czas pokazuje ze wypadnie czerwone kek

@AkaQubacki

@edit:

Tak myslalem ze cos tu smierdzi xD przy odpaleniu skryptu czat ze strony znika a w srodku kodu takie cudo

s9Xefab.png

Nice try

@edit2:

Jak przyspamujecie ten guzik i szybko klikniecie print screena to powinniscie uchwycic przez chwile czat

q3WPcab.png

a na czacie:

6NAcfab.png

8kHod.png

Opublikowano

To jest ten skrypt, który podesłałem?

Z tego co testowałem, to tamten nie podaje żadnych kolorów itd., bo tego nie szukam.

Szukam bota pod obstawianie, aby samemu nie marnować czasu.

Przejrzałem też cały kod i nie ma żadnego /send itp., dodatkowo po kilku próbach na low coinsach zagrałem z pulą balance ok. 5k i po 10 rundzie nie zauważyłem żeby coś zniknęło. A rozegrał bot sporo ponad rund.

@Sharperino_MPC, nie pomyliłeś tematu? :D

Opublikowano

To jest ten skrypt, który podesłałem?

Z tego co testowałem, to tamten nie podaje żadnych kolorów itd., bo tego nie szukam.

Szukam bota pod obstawianie, aby samemu nie marnować czasu.

Przejrzałem też cały kod i nie ma żadnego /send itp., dodatkowo po kilku próbach na low coinsach zagrałem z pulą balance ok. 5k i po 10 rundzie nie zauważyłem żeby coś zniknęło. A rozegrał bot sporo ponad rund.

@Sharperino_MPC, nie pomyliłeś tematu? :D

@emp3 nie komentowalem twojego bota tylko bota Qubackiego moderator usunal jego post za scam prawdopodobnie)

Twojego bota nie patrzylem wiec nie wiem jak dziala ale zaraz przetestuje 

8kHod.png

Opublikowano

@Hexi2k17, testowałem, miałem na koncie ok. 9k coinsów, nie zauważyłem żeby coś zniknęło, ale wolałbym aby ktoś to potwierdził na sucho z kodu, aby potem nie było niespodzianek przy większej sumie :)

Opublikowano

@Hexi2k17, testowałem, miałem na koncie ok. 9k coinsów, nie zauważyłem żeby coś zniknęło, ale wolałbym aby ktoś to potwierdził na sucho z kodu, aby potem nie było niespodzianek przy większej sumie :)

@emp3 a wyszedłeś na plus? Ile stawiałeś oraz z czego korzystałeś? Intelligent bota?

Opublikowano

Ja gram trochę pod innym kątem - nie po to aby wygrywać, ale aby zachować jak najbardziej stabilny bilans przy stosunkowo wysokim wzroście wager strony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...