Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinie na temat nowych ub

oSq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do mich odczuć to mnie osobiście one się nie podobają i raczej nie kupiłbym ich za takową cenę ;) w tych pieniądzach wolałbym zdecydowanie coś innego :p

Pomocnik
Opublikowano

ub wygladaja jak buty do biegania, nigdy mi sie nie podobały za bardzo

a przy tych to o c**j chodzi z tym czubkiem xD

Budowniczy
Opublikowano

ub wygladaja jak buty do biegania, nigdy mi sie nie podobały za bardzo

a przy tych to o c**j chodzi z tym czubkiem xD

cos nie tak z "czubkiem"? :D

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Dokładnie, kolorystyka jest tragiczna(oczywiście moim zdaniem), poza tym nie ufam butom z takim czubkiem.

Budowniczy
Opublikowano

mam czrne 2.0 i biale wiec zastanawiam sie nad innym kolorkiem

34239885046803378909.png

Opublikowano

O_O jaka to jest różnica mnie to zawsze zastanawiało kiedy ktoś mówił "w co się ubrać"

ja tam po prostu biere co pod ręką i koniec dobierania ubrania ^_^

byle nie śmierdziało i byle by nie było jakoś rozjebane czy za małe...

ale doprowadzanie stanu rzeczy do tego że człowiek SZUKA sobie odpowiedniego ubrania jakie mu się podoba...

jest z mojej strony lekko... głupie... niektóre osoby mogłyby się obecnie obrazić ale cóż takie moje zdanie...

a tobi jest jak to niektórzy bliżej znajomi mówią "wulgarny" - i dobrze mi z tym ;x...

co do tematu to buty jak buty... jprd czego więcej chcieć xD 

w życiu a nie mam 10 lat miałem chyba z... 4/5 może 6 par butów... każde służą mi po około 4/5 lat 

i jest spoko ^_^ obecne które mam mam już od 3 lat chodzę w nich wszędzie i przyznam że jest to JEDYNE

obuwie jakie posiadam w domu :D żadnego innego nie mam xD

i jeszcze żeby za BUTY płacić 749 zł... bosz... moje kosztowały 59 zł i trzymają się już 3 lata...

nie lepiej kupić coś smacznego do jedzenia czy może jakiś prezent bliskiej osobie ? :x...

postawić pizze czy kebaba albo kupić mamie / dziewczynie czekoladki ?...

ale wracając do tematu i wyglądu bo pomimo faktu iż wróciłem do niego to znów odbiłem...

nigdy bym takich butów nie założył... białe... FEE xD

nie no jakbym nie miał innych to żaden problem ale kolor mają one straszny... nie że nie lubię białego...

bo kocham biały kolor... ale tylko na koszuli itp. telefon , sciana białe są spoko buty białe są złe ;x...

pozatym nie jestem pewien ale wydaje się tak jakby były one częściowo zrobione z plastiku...

chodzi mi o te części wyglądające jak plastik po bokach butów... to wygląda jak plastik na obroży przeciw pchłom mojego psa :P

no i ten czubek jak jakiś arabus z filmów ^_^

wiecie te z bajek tylko brakuje takiej kulki jak mieli w filmach na tym czubku :P

podsumowując... takie sobie... nosiłbym tylko jakbym niczego innego nie miał...

i nigdy za buty nie zapłaciłbym równowartości... hmm... ( 750 / 50 ) x 2... 15 ? 30 ?....

kurde 30 pudełek z pizzą od Verro Pizza można by se kupić zamiast tych butów xDDDDD

polecam dobra pizzeria :P

Budowniczy
Opublikowano

O_O jaka to jest różnica mnie to zawsze zastanawiało kiedy ktoś mówił "w co się ubrać"

ja tam po prostu biere co pod ręką i koniec dobierania ubrania ^_^

byle nie śmierdziało i byle by nie było jakoś rozjebane czy za małe...

ale doprowadzanie stanu rzeczy do tego że człowiek SZUKA sobie odpowiedniego ubrania jakie mu się podoba...

jest z mojej strony lekko... głupie... niektóre osoby mogłyby się obecnie obrazić ale cóż takie moje zdanie...

a tobi jest jak to niektórzy bliżej znajomi mówią "wulgarny" - i dobrze mi z tym ;x...

co do tematu to buty jak buty... jprd czego więcej chcieć xD

w życiu a nie mam 10 lat miałem chyba z... 4/5 może 6 par butów... każde służą mi po około 4/5 lat 

i jest spoko ^_^ obecne które mam mam już od 3 lat chodzę w nich wszędzie i przyznam że jest to JEDYNE

obuwie jakie posiadam w domu :D żadnego innego nie mam xD

i jeszcze żeby za BUTY płacić 749 zł... bosz... moje kosztowały 59 zł i trzymają się już 3 lata...

nie lepiej kupić coś smacznego do jedzenia czy może jakiś prezent bliskiej osobie ? :x...

postawić pizze czy kebaba albo kupić mamie / dziewczynie czekoladki ?...

ale wracając do tematu i wyglądu bo pomimo faktu iż wróciłem do niego to znów odbiłem...

nigdy bym takich butów nie założył... białe... FEE xD

nie no jakbym nie miał innych to żaden problem ale kolor mają one straszny... nie że nie lubię białego...

bo kocham biały kolor... ale tylko na koszuli itp. telefon , sciana białe są spoko buty białe są złe ;x...

pozatym nie jestem pewien ale wydaje się tak jakby były one częściowo zrobione z plastiku...

chodzi mi o te części wyglądające jak plastik po bokach butów... to wygląda jak plastik na obroży przeciw pchłom mojego psa :P

no i ten czubek jak jakiś arabus z filmów ^_^

wiecie te z bajek tylko brakuje takiej kulki jak mieli w filmach na tym czubku :P

podsumowując... takie sobie... nosiłbym tylko jakbym niczego innego nie miał...

i nigdy za buty nie zapłaciłbym równowartości... hmm... ( 750 / 50 ) x 2... 15 ? 30 ?....

kurde 30 pudełek z pizzą od Verro Pizza można by se kupić zamiast tych butów xDDDDD

polecam dobra pizzeria :P

Oczywiste, że ubrania muszą być czyste, w odpowiednim rozmiarze i schludne ;d

Jednak warto poświęcić chwilkę i je dopasować/dobrać, aby całość do siebie pasowała ;)

Jak możesz to napisz to jeszcze raz, bo nie zrozumiałem xD Może jakiś jebnięty jestem, nwm ;v 

Mi też buty służą zazwyczaj parę lat. Wszystkie utrzymuje w dobrym stanie, więc w każdym momencie mogę je sprzedać, jeśli mi się "znudzą".
Co do ceny. Uważam, że jest sens płacić za buty większe pieniądze, ze względu na wygodę i jakość. W butach za 50 zł, to by mi chyba noga odpadła ;v 
A co mówić o ich jakości wykonania albo o wyglądzie (każdy ma swój gust ;v). 
749 zł za buty - cena nie najniższa i nie najwyższa. Jeśli ma się pieniądze na takie buty, to prawdopodobnie też ma się hajs, żeby kupić "czekoladki/prezent dziewczynie" xD
Po prostu - gdyby mnie nie było stać na buty albo "na prezent dla dziewczyny" to bym takich butów nie kupował ;v 

Co do opinii. Spoko, rozumiem i dzięki za taką odpowiedź ;)
Ja mam `hype` na biały kolorek i moim zdaniem wygląda najlepiej na bucie (może akurat nie na tych ub co podałem w linku, bo mi się również nie podobają. Napisałem temat, aby poznać zdanie innych)
Może te by Ci się bardziej spodobały ;v http://www.adidas.pl/buty-ultra-boost-shoes/S80687.html

Te "plastiki" mogą wyglądać tandetnie, ale nie ma z nimi problemu i imo but lepiej wygląda (zawsze można odciąć ;v)

Kur/wa, przeliczać buty na ilość pizzy xD Gdybym miał wybór to oczywiście: buty>pizza (lel) ;v 
/Tylko Da Grasso :D

34239885046803378909.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...