Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sponsora/hostingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(te stare tematy o techniku są nieważne)

Witam,

szukam hostingu ew. prywatnej osoby która chciała by zasponsorować domenę i vps. Robię serwer practice/hcf coś a la viperhcf. Pliki serwerowe są gotowe w 90% (pozostało tylko dorobienie aren i zmiana paru komunikatów). Jest już dobry anty-cheat, customowy kb + customowe potki. Spawn jest robiony, customowa mapka na HCF jest gotowa, arenki w 70%. Pierwsza edycję serwera mam zamiar zrobić głównie dla polaków, a jakby nie wypaliło to zmienił komunikaty i spróbował za granicą gdzie HCF jest dużo bardziej popularny.

Oczekuję mocnej maszyny najlepiej pakietu I game z OVH i domeny najlepiej z nazwa.pl/ovh.pl.

Oferuję 100% z przychodów serwera.

KONTAKT: 

TS: http.tsdns.pl

lub pw na forum.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodaj do prezentacji, co oferujesz itp, nikt w ciemno nie pojdzie, i na pewno nie napisze od razu na pw, skoro tak brzydka prezentacja.

Napisz czego oczekujesz itp.

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Opublikowano

Dodaj do prezentacji, co oferujesz itp, nikt w ciemno nie pojdzie, i na pewno nie napisze od razu na pw, skoro tak brzydka prezentacja.

Napisz czego oczekujesz itp.

poprawione ;d

Opublikowano

Jeżeli chodzi o reklamę to ja sam robię można powiedzieć profesjonalne trailery, youtuberów paru znam i oni by wrzucili za darmo, do tego mam zniżkę u paru większych youtuberów. Ja bym zapłacił za te reklamy.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o reklamę to ja sam robię można powiedzieć profesjonalne trailery, youtuberów paru znam i oni by wrzucili za darmo, do tego mam zniżkę u paru większych youtuberów. Ja bym zapłacił za te reklamy.

Zapraszam

http://www.mpcforum.pl/topic/1611003-oferuj%C4%99-pe%C5%82ne-hostowanie-serwera-maszynaplikistronap%C5%82atno%C5%9Bci/#entry13561569

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...