Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomozcie bo kumpel nie chce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam komurke sony ericsoon k800i no i niewiem jak kumpel to robi bo nie chce powiedziec. Bo chcialbym miec jakies gierki za free ona ma ich z 10 a ja chcialbym dowiedziec sie jak on to robi bo niewiem :/

A tak to macia jakas stronke z ktorej mozna sciagac smiesdzne filmiki na kompa a pozniej na kome??

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

www.gsmx.pl tu masz darmowe gry itp. sciagasz na fona, pozniej wgrywasz na tel.

PS.^ Wejdz na te stronke a pozniej przejdz na forum, tam jest wiele gier itp. Wymagana rejestracja

@Edit2 http://www.sek800i.org/ tu masz wszystko na k800i, ale tez musisz sie zarejestrowac.

TIBIA TO ZŁO i O!
Opublikowano

Spoko ;) wystarczy wejsc na www.google.pl i wpisac darmowe gry k800i i wyskoczy ci mnostwo stron ;) Pozdrowienia;)

cieki
to mnie rozwalilo ;)

a tu ci dodam jak wgrac gry na k800i ;)

Po prostu kopiujesz pliki z grami do folderu na telefonie i później otwórz je z telefonu i same sie zainstalują.
TIBIA TO ZŁO i O!
Opublikowano

a ja polecam se-center.info tam masz mnostwo gier i nie tylko takze aplikacje np bt info czyli wlamujesz sie przez blouetooth do czyjejs komorki ja mam nokie i nie ktore gry i tak dzialaja mam ich ze 200 ale naprawde polecam

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.