Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradziono mi skiny. Co robić?

Aidis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ponieważ na telefonie usunołem wymiane a przedmioty zostały zabrane i niby wymiana została zaakceptowana Bot jest ze strony
http://csgotrade.shop/ która zajmuje sie scamowanie.

https://scr.hu/gLlJpr

Mam pytanie czy skiny zostaną mi oddane jak miałem token mobilny. kiedys zostały mi oddane jak miałem email na innym koncie.

239137.gif

Opublikowano

Może zrobiłeś misslick czy coś i poszło. Jak wejdziesz na steam w historię trade to powinno być ze zaakceptowana. Napisz do supportu ale szanse małe

Opublikowano

Samo się nie mogło zaakceptować, można powiedzieć że oddałeś za free i nikt ci tu nic nie zwróci, może że napiszesz do właściciela strony i mu opowiesz cała zaistniałą sytuacje ale jeżeli mówisz że strona scamuje to nic nie zrobisz :>

76561198375594763.png

Opublikowano

Możesz do nich napisać ale szkoda twojego czasu. Wiem z własnego doświadczenia, że Steam nie oddaje już itemków

Opublikowano

przecież musiałeś akceptować przez steam guarda,no chyba że konto zabezpieczone nie było to na suporcie ani tyle nie pomogą,twoja wina wyłącznie jest i już się pogódz że skiny nie wrócą :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Valve juz nie oddaje itemow, trzeba bylo uzyc mozgu - mamy 2017 rok, zreszta niemozliwe jest to zeby wymiana sama ci sie zaakceptowala. Masz nauczke ; )

Opublikowano

Jakim trzeba być debilem by takie coś zrobić ?

Po pierwsze to aby handlować trzeba przejść przez dwa etapy > tradeurl > akceptacja na telefonie.

W samym tradeurl będzie już widniało co za co, więc jakim trzeba być tępym debilem by dać się tak wygrzmotać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...