Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz do 250 zł i tani monitor do CSa

Exwin22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam pytanie;

1. Jaką myszkę polecacie w cenie do 200-250 zł do CS:GO?

2. Jaki monitor do CS:GO nie 122/144 Hz, dosyć tani i 20+ cali polecacie?

Opublikowano

1. Razer Deathadder 2013 - myszka dość uniwersalna ale świetnie leży w dłoni i jest po prostu wygodna.

2. iiyama GE2488HS - w miarę przyzwoity monitor w przyzwoitej cenie.

aqcu39P.png
Opublikowano

Monitor na chwilę obecną sobie odpuszczę, ale; 

Razer DeathAdder 2013 vs ZOWIE FK1/2, która z tych będzie okej? 

+ pytanie czy dużo daje bunge w myszce? (wygoda) 

1. Razer Deathadder 2013 - myszka dość uniwersalna ale świetnie leży w dłoni i jest po prostu wygodna.

Opublikowano

Jaki masz chwyt i jak duza reke(od srodkowego palca do dloni)? Fk1/2 jest lepsza lecz obie sa bardzo dobrymi myszkami, ale duzo osob odradza razera ze wzgledu na szybkie sie psucie. Sam mam deataddera 2013 i moge powiedziec ze myszka fajna na poczatku ale tak w pozniejczym czasie zeobil sie 2klik i odeszla guma po boku , przestala dzialac rolka przec co musialem otwierac myszke zeby ja nabrawic i tym samym stracilem gwarancje. I ogolnie tez sie przymierzam do zakupu myszki od zowie.

Opublikowano

Jaki masz chwyt i jak duza reke(od srodkowego palca do dloni)? Fk1/2 jest lepsza lecz obie sa bardzo dobrymi myszkami, ale duzo osob odradza razera ze wzgledu na szybkie sie psucie. Sam mam deataddera 2013 i moge powiedziec ze myszka fajna na poczatku ale tak w pozniejczym czasie zeobil sie 2klik i odeszla guma po boku , przestala dzialac rolka przec co musialem otwierac myszke zeby ja nabrawic i tym samym stracilem gwarancje. I ogolnie tez sie przymierzam do zakupu myszki od zowie.

Palm, finger(raczej finger). Mam małą rękę więc zapomniałem dodać, aby była to mniejsza myszka @Neesqik

Opublikowano

No to zowie fk2/ zowie ec2-a albo zowie za12/13. Wszystkie myszki sa pod finger, sa malymi myszkami czyli takimi jakie chcesz, deatadder jest bardziej pod palm i jest duza myszka 

Opublikowano

No to zowie fk2/ zowie ec2-a albo zowie za12/13. Wszystkie myszki sa pod finger, sa malymi myszkami czyli takimi jakie chcesz, deatadder jest bardziej pod palm i jest duza myszka

Dzięki, a z tych co wymieniłeś to które będą okej?

Opublikowano

Wszystkie beda okej, wszystkie maja takie same rozmiary, tej sam topowy sensor, ktora bedzie okej zalezy tylko wylacznie od cb tzn. Jak ci w dloni bezzie lezec. Ale gdybym ja mial wybierac to miedzy fk2 a eca2. Fk2 jest bardziej plaska a ec2 ma taki grzbiet podobny bardzo do deataddera. Mozesz sie przejsc do sklepu i zobaczyc da13 jak ci w dloni lezy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...