Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile warte takie konto?

ChoryRap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogolnie to chyba nie wolno sie pytac na tym forum, ale po resecie moze ze 150zl. wiem ze sa premki i musialy troszke kosztowac, ale konta strasznie spadly z ceny

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Teraz mało kto kupuje konta do WOT-a, ponieważ są także takie podejrzenia że sprzedający konta ludzie dostali pierwsze Bany i chcą właśnie dlatego pozbyć się kont.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Teraz mało kto kupuje konta do WOT-a, ponieważ są także takie podejrzenia że sprzedający konta ludzie dostali pierwsze Bany i chcą właśnie dlatego pozbyć się kont.

Tylko ja na tym koncie normalnie grałem bo to kolegi ;)

Jw27i9N.gif

Opublikowano

Około może 2stów, btw nie grałem dawno w wota, ale będzie trzeba odpalić konto i zobaczyć co się pozmieniało, ale przejdę do meritum.. Dlaczego te czołgi są złote? ;x

Opublikowano

WG zakazuje sprzedaży kont w ich grach.

Jeżeli dowiedzą się, że konto zostało sprzedane to automatycznie konto sprzedane dostaje bana.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngh04x

Oni też zakazują współdzielenia konta, więc pytanie brzmi, czy by się opłacało takie coś?

Dlatego ludzie sprzedają tylko czas spędzony w grze :D Nie konto xD

Ogólnie co do tematu. Jak dostaniesz za to konto 150 zł to możesz się cieszyć :D Ps. Wiemy, że to nie konto kolegi, tylko twoje :D

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Po co takie gówna piszzecie typu 150zł? 

Ani jednego wysokiego tieru, beznadziejne staty (boty takie staty robią), bezuzyteczne premki, może prócz typa64.

To że jest spers i t34 nie znaczy ze konto jest tyle warte, te czolgi są slabe i nie oplaca sie nimi grać, nie maja wartości.

Konta albo nie sprzedasz a jak sprzedasz do max za 20-30zł.

Opublikowano

Ani jednego wysokiego tieru, beznadziejne staty (boty takie staty robią), bezuzyteczne premki, może prócz typa64.

To że jest spers i t34 nie znaczy ze konto jest tyle warte, te czolgi są slabe i nie oplaca sie nimi grać, nie maja wartości.

Czy Ty jesteś świadomy co piszesz?

Bezużyteczne premki? Które to? Co do ceny mogę się zgodzić bo konta nie są warte dużo - przeważnie nikt ich nie kupuje, co do słabości tych czołgów to nie mogę się zgodzić, one są dobre jak umie się nimi grać, a skąd wiesz jakie kolega ma staty, jeżeli nie ma jego nicku?

Opublikowano

Czy Ty jesteś świadomy co piszesz?

Bezużyteczne premki? Które to? Co do ceny mogę się zgodzić bo konta nie są warte dużo - przeważnie nikt ich nie kupuje, co do słabości tych czołgów to nie mogę się zgodzić, one są dobre jak umie się nimi grać, a skąd wiesz jakie kolega ma staty, jeżeli nie ma jego nicku?

Ma moda ktory na ikonie czołgu pokazuje statystyki pozatym ma 46% WR i 2900 oceny osobistej.

Te czołgi są gównem, w obecnej mecie gry nie mają prawa bytu, może superpershing bo ma MM do 9.

Jedynie te szóstki premium nadaja sie na twierdze i do niczego więcej.

Kupując takie konto i tak takiej twierdzy za bardzo nie pograsz bo kto takie syfiaste konto wpuści do klanu? Może 5 oddział NISZY albo innych zjaw.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jedyne co jest interesujące na tym koncie to chyba jedynie czołgi premium, lecz teraz ceny kont do WOT'a strasznie spadły więc myślę że max 200zł 

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...