Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy coś mi grozi za użycie Skin Changer'a?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Pobralem skin changera. Zrobilem sobie serwer na free game hosting i wszedlem tam zeby popatrzec na naklejki jak wygladaja na danym skinie. Posiedzialem z 30 minut moze godzine max i wyszedlem. Potem usunalem i nic. Robilem wersje z wrzucaniem na pendrive. Czy moge dostac jakas blokade ewentualnie vaca? Bo szkoda byloby stracic kose i konto z ponad 2k godzinami

Opublikowano

mieć kose i używać skinchangera lul możesz dostać bana jeśli aplikujesz go bezpośrednio do csgo

Uzywalem po to bo wkrotce kupuje sobie ak pustynny buntownik i dlatego chcialem jakies fajne naklejki.

Opublikowano

Wiecie moze jak tego nowe skinchangera skonfigurowac zeby dzial, robilem tak jak ruskie, czyli wlaczam ccs czy jakos tak i naciskam obv4wyskoczylo,miokienko pod insert ale gdy wchodz na serva estart gry

Opublikowano

Wiecie moze jak tego nowe skinchangera skonfigurowac zeby dzial, robilem tak jak ruskie, czyli wlaczam ccs czy jakos tak i naciskam obv4wyskoczylo,miokienko pod insert ale gdy wchodz na serva estart gry

Musisz wejść na serwer a nie na boty. Pod przyciskiem home się włącza. U mnie jest na 7 numerycznej.

Opublikowano

jak testowałeś tego czita na niezabezpieczonym serwerze valve to nie ma się o co martwić ale jak testowałeś na botach to i tak jest tam valve anticheat czy jakieś inne chuje

w sumie wasza wina nie pomyśleliście, jak chcieliście tylko testować tego skinchangera to było odpalić grę w trybie offline

Opublikowano

Cytat:

Oczywiście, że mozna dostac bana. Sam fakt, że jeszcze nie dostał nikt za to VAC nie zmienia faktu, że program ingeruje w pamięć gry i zmienia w niej wartości, więc według systemu VAC jest niedozwolony. Nie jest to mimo cheat dający żadną przewagę, także pewnie nie jest jakoś wysoko na liście cheatów do zbanowania

. I tak, w tym przypadku jest tak samo jak w przypadku innych cheatów (mimo ze skin changer nie wyglada jak cheat)- DOSTANIESZ kiedyś za to VAC. Nie dzisiaj, nie jutro, ale w końcu VAC dostaniesz. Każdy program, który ingeruje w pliki gry jest cheatem i nawet sam autor tego skinchangera tak pisze.

8kHod.png

Opublikowano

Cytat:

Oczywiście, że mozna dostac bana. Sam fakt, że jeszcze nie dostał nikt za to VAC nie zmienia faktu, że program ingeruje w pamięć gry i zmienia w niej wartości, więc według systemu VAC jest niedozwolony. Nie jest to mimo cheat dający żadną przewagę, także pewnie nie jest jakoś wysoko na liście cheatów do zbanowania

. I tak, w tym przypadku jest tak samo jak w przypadku innych cheatów (mimo ze skin changer nie wyglada jak cheat)- DOSTANIESZ kiedyś za to VAC. Nie dzisiaj, nie jutro, ale w końcu VAC dostaniesz. Każdy program, który ingeruje w pliki gry jest cheatem i nawet sam autor tego skinchangera tak pisze.

Nie rozumiem jak mam w końcu dostać vaca skoro program raz użyłem i potem usunąłem i nie ma po nim śladu a wszystko robiłem na serwerze pustym od freegame hosting.
Opublikowano

Nie rozumiem jak mam w końcu dostać vaca skoro program raz użyłem i potem usunąłem i nie ma po nim śladu a wszystko robiłem na serwerze pustym od freegame hosting.

No wlasnie ;) 

Raz ale użyłeś.. 

8kHod.png

Opublikowano

Heh dziwne bo no niby nie ma po tym nigdzie śladu.

Czyli jak odpalisz haxa na dwa mecze i go potem usuniesz z kompa to tez vaca nie mozesz dostac "bo nie ma po tym zadnego sladu" tak?..

No niestety tak to nie dziala ;)

8kHod.png

Opublikowano

Czyli jak odpalisz haxa na dwa mecze i go potem usuniesz z kompa to tez vaca nie mozesz dostac "bo nie ma po tym zadnego sladu" tak?..

Ale ty jesteś głupi. Jak nie masz wiedzy to się nie wypowiadaj. Dokładnie tak jest. Jak po kilki dniach nie dostanie za coś VAC to nie dostanie już za to nigdy VAC. Jak użyjesz public cheata np. w poniedziałek, a np. on za 4 dni jest wykrywalny już to nie dostajesz bana.

Opublikowano

Ale ty jesteś głupi. Jak nie masz wiedzy to się nie wypowiadaj. Dokładnie tak jest. Jak po kilki dniach nie dostanie za coś VAC to nie dostanie już za to nigdy VAC.

Vaca sie dostaje z opoznieniem do 2 tygodni ;) 

8kHod.png

Opublikowano

Jak ty nawet nie wiesz jak VAC działa i co to jest xD. Zresztą sam sobie zaprzeczyeś właśnie, więc nie ma po co z tobą dyskutować, bo nic nie wnosisz.

Opublikowano

Nie ma VAC za SkinChangera.. może być za jego injector, czy coś, który może być zajebany z jakiegoś detected cheata, czy publika.

Gram od 5 dni na skinchangerze i vaca nie dostałem , wiec jest czysty. Wiec Ememenss ma racje

Opublikowano

To kłamstwa!! za CSGOChanger nie ma Vac'a ! sam go używam!

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano

odwołuje te słowa.  Własnie dostałem VAC przed momentem .... wypięte usb - wyrzucilo mnie z serwera..

Uff to tylko vac error . po restarcie systemu wrocilo wszystko na swoje miejsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...