Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poderwać majke i zostać Włascicielem Unlimited

KochanMajki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytlumacz mi jedno, z gory dziekuje. Po co jest ten temat?

Temat został stworzony żeby pomoc innym podpiąć współprace z najwiekszą hakiernią Unlimited?

Opublikowano

Moglbys mnie bardziej wprowadzic w temat? Nie jestem zorientowany, zazwyczaj od takich spraw trzymam się z dalekal

Opiszę ci to szybko ale na temat. Gdyż Majka ( Pucybut ) jest to najwiekszy karakan w polsce który chodzi po ts3 / przychodzą do niej biorą współprace a potem ich wyrzuca bo niby grzebią w permisjach mogę dać nawet nagranie xD. Jest to karan i muszę pokazać ludzią jak z nią współprace zawierać :)

Opublikowano

Kto by chciał jej zdjęcia ? Dupy nie urywa.

Moglbys mnie bardziej wprowadzic w temat? Nie jestem zorientowany, zazwyczaj od takich spraw trzymam się z dalekal

Opiszę ci to szybko ale na temat. Gdyż Majka ( Pucybut ) jest to najwiekszy karakan w polsce który chodzi po ts3 / przychodzą do niej biorą współprace a potem ich wyrzuca bo niby grzebią w permisjach mogę dać nawet nagranie xD. Jest to karan i muszę pokazać ludzią jak z nią współprace zawierać :)

Skoro masz do niej ból dupska to zostaw to dla siebie ale zgadzam się że to nie jest osoba do jakiekolwiek współpracy.

PS. Nie sądzę że ona zszedła niżej niż twój poziom LORD PEPSIAKO  :v

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Kto by chciał jej zdjęcia ? Dupy nie urywa.

Skoro masz do niej ból dupska to zostaw to dla siebie ale zgadzam się że to nie jest osoba do jakiekolwiek współpracy.

PS. Nie sądzę że ona zszedła niżej niż twój poziom LORD PEPSIAKO  :v

Uwierz ze chłopak przez kabel to już poziom dziecka a to niba kobieta jest uhh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...