Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Radiocative wyrzuca do pulpitu po 15 minutach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Jak w temacie, mam problem mianowicie za każdym razem jak odpalam Ninje w wersji premium po ok 12 -13min program samoczynnie wywala(Zamyka się) Nie nie mam ustawione auto-stop xD. Java najnowsza wszystko gitara. Co może być przyczyną? Dodam że dzieje się tak tylko w wersji Radioactive najnowszej ofc ale poprzednie też wywalalo. Zwykłe chodzą wyśmienicie. Proszę o info jak ktoś tak miał. Pozdro all.

Opublikowano

Witam Jak w temacie, mam problem mianowicie za każdym razem jak odpalam Ninje w wersji premium po ok 12 -13min program samoczynnie wywala(Zamyka się) Nie nie mam ustawione auto-stop xD. Java najnowsza wszystko gitara. Co może być przyczyną? Dodam że dzieje się tak tylko w wersji Radioactive najnowszej ofc ale poprzednie też wywalalo. Zwykłe chodzą wyśmienicie. Proszę o info jak ktoś tak miał. Pozdro all.

Publiczny API Key czy nie?

1. Wejdz w Notatnik

2. Wklej ten kod

:Start
java -jar "%~dp0PokeBotNinja.jar" %*
goto :Start
pause

3. Kliknij Plik i zapisz jako...

4. Idz do folderu gdzie masz PokeBotNinja

5. i zapisz pod nazwą reload.bat

6. Uruchom w swoim folderze z botem ten reload.bat

7. Włącz przy logowaniu opcje autostart [TO WAŻNE]

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Publiczny API Key czy nie?

1. Wejdz w Notatnik

2. Wklej ten kod

:Start
java -jar "%~dp0PokeBotNinja.jar" %*
goto :Start
pause

3. Kliknij Plik i zapisz jako...

4. Idz do folderu gdzie masz PokeBotNinja

5. i zapisz pod nazwą reload.bat

6. Uruchom w swoim folderze z botem ten reload.bat

7. Włącz przy logowaniu opcje autostart [TO WAŻNE]

API publiczny pomogło po części wypierdziela nadal ale włącza się imo musze się relogować a przy kilku kontach auto login nie przejdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...