Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań :c...

PanTobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) czy jest to P2W ( pay to Win - nie wiem po co pisze skrótem skoro rozwijam ale ebayć )

- grałem kiedyś w Shayia czy jakoś tak i była to gra totalnie zje** 

grało się idziesz na PVP i nagle ktoś ci wyciąga szota za 20.000 dmg a ty mu lejesz po 50...

no to GG WP... nie chce takich gier...

2) Czy armory z moda w Skyrimie są prawdziwe ? :D tzn. kocham Skyrima miałem kiedyś

paczkę armorów z Terry i były całkiem spoko ;x... opiszcie jak robi się postać w tej grze

czy można np. edytować postać tak samo jak w RaceMenu Skyrima albo jak w edytorze AION-a

tak dla mnie wygląd postaci to jeden z głównych elementów :D

3) czy da się ukończyć wszystko solo ?...

tzn. czy przypadkiem poziom trudności nie wypier* jakoś w kosmos... nie chce mi się 

tak samo jak w NeverWinter dodali nowe 10 lvli i potem przez 30 minut bije bosa bo mam 60 lvl

a ten ma 70 i robi mnie na szota ( ale gdybyście widzieli te walke xDDDD )

pozatym zależy mi aby dało się wbić max. lvl totalnie bez jakiś durnych GILDI czy TIMU 

nie lubię grać z innymi i chciałbym solo sobie pokonać każdego bossa ;x...

no i napiszcie coś więcej niż ludzie pokazują w tych ich tanich GEMPLEJACH...

innymi słowy jak się w to gra itp. ^_^ do tej pory grałem tylko w AION Shaiya i NeverWinter ;x...

ale już mnie tamte gry znudziły i chciałbym coś nowego...

AION chyba był do tej pory najlepszym wyborem...

Shaiya i NeverWinter to porażki... zwykłe P2W... coś czego chciałbym uniknąć w "Terze"

zachęćcie ale zniechęćcie mnie do grania w Tere :D

//Edit:

rozumiem że nie warto grać w Tere ? :D...

egh gdyby Skyrim był multiplayer... niby jest Skyrim Online ale to nie to samo co Skyrim z plugnami...

niby jest mod Tamriel Online ale... to marny mod... chciałoby się Skyrima na modach z 100 osób xD

Opublikowano

W item shopie zazwyczaj kupuje się konta premium, sloty na postacie, jakieś kostiumy, skiny, mounty, pety i inne pierdółki. Wszystko niezbędne do gry, można zdobyć na instancjach, na które potrzebne jest oczywiście pt. Na szczęście wybieranie członków nie ogranicza się do szukania najlepszych klas ( tak jak to było w neverwinter z cw :) ). Problemem może okazać się liczba graczy. Większości to ona nie trzyma, bo po wbiciu max lvl, ludzie zauważą jak nudna jest ta gra. Wiele razy powracałem, grałem nowymi postaciami i zawsze na end game rezygnowałem, bo nic mnie tu nie ciągnęło. Zagraj sam i się przekonasz, do 65lvl lvl prowadzi cię samouczek, więc trudno nie jest.

Opublikowano
1) czy jest to P2W ( pay to Win - nie wiem po co pisze skrótem skoro rozwijam ale ebayć )

Tak

3) czy da się ukończyć wszystko solo ?...

Przed lvl65 tak.

rozumiem że nie warto grać w Tere ? :D...

Zgadza się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...