Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pad PS4 przestał działać

Gruby1230

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od dłuższej przerwy wróciłem do The crew, i zauważyłem, że pad od ps4 nie działa mam sterowniki z pada xbox oraz program ds4. Jaki problem, miał ktoś podobny ?

Opublikowano

To zweryfikuj pliki gry i sprawdź ustawienia sterowania w grze (czy przypadkiem przypisania przycisków pada nie są puste).

W trakcie tej "dłuższej przerwy" gra była usuwana? Zmieniałeś może system? Czy wszystko jest jak było?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wątpię, że będzie ktoś znał rozwiązanie, ja przed przerwą wiedziałem jak to naprawić, no ale... zapomniałem,  a weryfikacji nigdy nie robiłem więc myślałem, że pomoże aczkolwiek myliłem się :(

Gdzie w ogóle zmienia się sterowanie klawiszy ?, na głównej jest sterowanie, ale tylko z opcjami wibracja, czułość itp...

W rainbow działa nawet bez ds4...

Opublikowano

Wątpię, że będzie ktoś znał rozwiązanie, ja przed przerwą wiedziałem jak to naprawić, no ale... zapomniałem,  a weryfikacji nigdy nie robiłem więc myślałem, że pomoże aczkolwiek myliłem się :(

Gdzie w ogóle zmienia się sterowanie klawiszy ?, na głównej jest sterowanie, ale tylko z opcjami wibracja, czułość itp...

W rainbow działa nawet bez ds4...

Tutaj masz te ustawienia:

677481490210596291096.jpeg

HB5fLf7.png

Opublikowano

Czy ty te klawisze masz domyślnie przypisane od początku podłączenia pada ?, czy musiałeś sam przypisać jakie ci odpowiadają ?

Opublikowano

Czy ty te klawisze masz domyślnie przypisane od początku podłączenia pada ?, czy musiałeś sam przypisać jakie ci odpowiadają ?

Ja akurat miałem tak ustawione domyślnie, ale korzystam z kontrolera od Xbox'a i mniej jest z tym zachodu. :)

Jeśli gra wykryła Ci pada, ale nie masz ustawionych klawiszy to spróbuj zrobić to ręcznie.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...