Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WebClient DownloadFile a pliki php etc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdyż nie wiem jak pobrać plik php przez funkcję DownloadFile, gdy go pobiorę w pliku pojawia się informacja, że nie można było było połączyć się z bazą danych a ja chciałbym po prostu pobrać czysty kod tego php do pliku, problem pojawia się jednak, dopiero w tym, że chce pobierać nie tylko pliki php ale i jpg, exe etc ;v więc download pod typowe pliki php odpada

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

ta funkcja, o której mówisz nie ma nic wspólnego z bazami danych - doprecyzuj dokładnie o co chodzi bo z twojego posta wynika, że

chciałbym po prostu pobrać czysty kod tego php do pliku

czyli co kod źródłowy pliku php z serwera w sieci do pliku lokalnego?? tak wynika z twojego posta

Opublikowano

ta funkcja, o której mówisz nie ma nic wspólnego z bazami danych - doprecyzuj dokładnie o co chodzi bo z twojego posta wynika, że

chciałbym po prostu pobrać czysty kod tego php do pliku

czyli co kod źródłowy pliku php z serwera w sieci do pliku lokalnego?? tak wynika z twojego posta

tak dokładnie, śpieszyłem się i nie myślałem do końca co piszę :D Chciałbym pobierać np pliki .exe/.doc/.php etc takie jakie są na serwerze, obecnie kiedy chce pobrać plik php w którym jest połączenie do bazy, pobiera się wynik strony, że nie byłem w stanie połączyć się z bazą danych a ja chciałbym plik źródłowy gdzie jest to łączenie napisane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...