Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

totalspeak24.pl l Darmowy l Bezpieczny l Stabilny

_Robak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wwarnwy.png

Zapraszamy totalspeak24.pl

Serwer stworzony od graczy dla graczy

CO OFERUJEMY ?

- 512 slotów (Licencja - NPL)

- Automatyczne centrum pomocy przez co nie musisz czekać na administratora możesz sam sobie dać registerkę oraz stworzyć kanał

- Różnego rodzaju Ikonki (rangi) m.in. Województwa/4FUN/Gry/Wiekowe itp.

-  Błyskawiczną pomoc administratorów po wejściu na kanał pomocy (Administrator dostaje poke)

- W przyszłości eventy za które można będzie zdobyć realne nagrody

- Stabilność (Serwer stoi bez przerwy trzy miesiące , na czym nie zamierzamy poprzestać)

- Kanały z różnego rodzaju muzyką

- Darmowe kanały Prywatne/VIP/Premium

- Doświadczoną Administracje (Ostatnio złączyliśmy swe siły z innym TS'em łącząc się w jeden)

- Bezpieczeństwo ( Dostęp do IP posiadają tylko właściciele)

- Przyjazną atmosferę

DO WSPÓŁPRACA Z NAMI ZAPRASZAMY:

- Youtuberów/Streamerów

- Różnego rodzaju strony/fanpage

- Serwery różnego typu gier

KANAŁY VIP/Premium

- Kanał VIP może otrzymać każda grupa osób/gildia/klan posiadająca 5 aktywnych osób.

-Kanał Premium może otrzymać każda grupa osób/gildia/klan posiadająca 15 aktywnych osób.

- Osoby posiadające kanał VIP otrzymują własną range gildijną z prefixem przed nickiem

- Osoby posiadające kanał Premium otrzymują własną range gildijną z prefixem przed nickiem oraz Music bot'a 24/7

PODSTAWOWE INFORMACJE:

- Adres serwera : totalspeak24.pl

LISTA GŁÓWNEJ ADMINISTRACJI:

tb512_321.png

Prezentacja będzie oczywiście aktualizowana z każdą istotną zmianą na serwerze.

rq944_totalspeak24.png

Opublikowano

- Stabilność (Serwer stoi bez przerwy trzy miesiące , na czym nie zamierzamy poprzestać)

Uptime:15 dni 0 godz. 33 min. 32 sek. :D

Generalnie serwer fajny, ładny i przejrzysty wygląd, ikonki w jednym stylu (oczywiście nie wliczając w to 4fun, województw".

Polecam <3

Opublikowano

Uptime:15 dni 0 godz. 33 min. 32 sek. :D

Generalnie serwer fajny, ładny i przejrzysty wygląd, ikonki w jednym stylu (oczywiście nie wliczając w to 4fun, województw".

Polecam <3

Dziękujemy bardzo za opinie. Co do up-time serwer bez przerwy stoi 15 dni z powodu resetu którego musiałem wykonać aby bardziej zabezpieczyć serwer. ale ogólnie jeśli chodzi o całokształt to stoi 3 miesiące ;).

Opublikowano

Hmmm znam ekipe uszatego,ciastka,emosa,dawniej jeszcze kaliego. 

Twój projekt zapowiadał się niezle, teraz nie bede sie wypowiadał ale wiedz że serwer spisany na straty :/

Opublikowano

Hmmm znam ekipe uszatego,ciastka,emosa,dawniej jeszcze kaliego. 

Twój projekt zapowiadał się niezle, teraz nie bede sie wypowiadał ale wiedz że serwer spisany na straty :/

Dziękujemy za wyrażenie swej opinii. A co do Ciastka , Uszatego , Emos'a są to bardzo inteligentne osoby oraz kreatywne. Znam ich również za starych czasów i wiem co potrafią. Jestem jak najbardziej zadowolony z połączenia z nimi TS'a wiem ze mam w kimś wsparcie i pomoc nie będę musiał robić wszystkiego sam bo się to po prostu brzydnie. A z takim teamem jestem/jesteśmy pewni ze nasz TS nie będzie jakimś gównem bo każdy jest ,,Prezesem'' w swojej dziedzinie ;).

Opublikowano

Jasno i na temat Serwer Godny Polecenia !

Dziękujemy za wyrażenie swej opinii. Staramy się aby nasz ts stawał się coraz lepszy.

Opublikowano

Polecam, miła ekipa :)

Dziękujemy Bardzo za wyrażenie swej opinii. Staramy wybierać się najbardziej kompetentne osoby do administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...