Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, czarny ekran i brakujące uprawnienia

kuba2593

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, czasem mam tak, że jak gram, pojawia się czarny ekran i nic nie da się zrobić. Resetuje wtedy laptopa i wszystko jest ok, ale nie dziś. Zresetowałem, wracam i chciałem znów włączyć H1Z1: King of the Kill, a tu lipa. Gra zainstalowana a on mi ją pobiera, no nic. To usunąłem a raczej chciałem usunąć to co miałem z niej pobrane ale występuje problem : "Brakujące uprawnienia" Mimo, że jestem na koncie Administratora....

A teraz gdy się udało to odinstalować próbuję pobrać na nowo a tu takie coś (zdj niżej)

Wie ktoś jak to naprawić, co z tym zrobić? Dodam, że to nie pierwszy raz z takim problemem, lecz pierwszy raz resetowanie laptopa, steama nie pomogło i wyskoczył dodatkowy błąd z tego zdjęcia :/ 

Uprzedzając pytania : Tak posiadam uprawnienia administratora gdyż jestem ciągle na profilu "Administrator" :)

Dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi :)

post-520492-0-36312000-1490033298_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...