Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon Age: Inkwizycja - trainer nie działa

damian4531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że wiekszość osób tego nie popiera ale pobrałem trainer , działa oczywiście wszystko prócz tego co potrzebuje, a mianowicie po dodaniu pieniedzy, kupujac cos kwota wraca do tej z przed uzycia np. trainer daje 99999 gold a mam 720 , kupuje jakis item i mam np 650 a to nie tedy droga. Przeszedłem magiem bez cheatów, chcialem sprobowac lotrzykiem ale mam swiadomosc ile to zajmie wiec prosze o choc drobna pomoc. Z góry dziekuje

P.S.

Chyba, że ktoś objaśni mi działanie podpunktu 6. Rozumiem j. angielski , ale gdy robie to co tam pisze nie dziala to.

DragonAge3Inq+16Tr-LNG-v1.12 - INFO.txt

Opublikowano

Szósty punkt mówi, żeby "upewnić się czy aktywujesz trainer w dobrym momencie". Skoro Ci działa to znaczy, że aktywowany dobrze. Tylko teraz nie wiem czemu efekt się cofa. Spróbowałbym innego trainera jeśli jeszcze taki jest.

Opublikowano

jest wiele lecz nie wiele działa

ale tam pisze żeby cos kupic lub sprzedac i ponownie wejsc do gry, nie bardzo to ogarniam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...