Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie EQ na Dropka do v1? WAŻNE

IMooNyGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam taki problem, że chcę się wybrać do v1, mam dropka itd., ale nie mam pojęcia jakie eq dać. 

POSTAĆ: Wojownik Body, 38lvl

Proszę o szybkie udzielenie podpowiedzi, z góry dziękuję ;D

Opublikowano

Nie jestem wielkim znawcą  ale wydaje mi się że potrzebne są bony regeneracje PZ, krytyka, HP, sporo deffa i nno do tarczy + buff

Opublikowano

Do v1 nno nie jest potrzebne, lepiej w blok zainwestować. Dobra broń + buff obowiązkowo. Jak najwięcej obrony. % do pz zawsze się przydaje. Polecam wybijać moby z konia w kącie komnaty (do sciany)

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Co Ty chcesz dropić w v1?
Nie lepiej pójść:
-Pustynia(jakieś większe spoty) dropić nogi pająka, worki z jajami, trucizną, pajęcze sieci, szpony, igły?
-Pod świątynię - księgi klątw, nieznane talizmany, bić przy okazji metiny?
-Sohan - zarażenie, dropić płótna i leki?

Jeśli już chcesz w v1 to jakieś kolczyki hełm,ebonki najlepiej wysoki + i bon na zwierzęta (to samo pustynia) i wszędzie jak tutaj hp, blok, wartość ataku(zbroja), buff z dwoma skillami na m chociaż i dawanym full INT'em.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...