Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura do 500zł i monitor do 700-800zł

Olsenowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie poszukuję klawiatury i monitora. Monitor głównie będzie używany do programowania, grania. Więc nie jest dla mnie super ważne odwzorowanie kolorów co do adobe rgb. Rozmiar 22-25', rozdzielczość fhd, bo 2k raczej w tej cenie nie dostanę. Ew jeśli byłaby różnica 100-150zł to mogę dopłacić. Klawiaturę chciałbym pełnowymiarową tj. z blokiem numerycznym. Najlepiej na cherry mx red albo blue, jej zastosowanie tak samo jak monitora. Fajnie by było jakby miała podświetlenie, niekoniecznie rgb, zwykłe jednokolorowe w zupełności mi wystarczy.  

Opublikowano

Monitor najlepiej to ten: https://www.morele.net/monitor-aoc-i2369vm-579267/ ładny design, duża liczba złącz-wejść, głośniki i matowa matryca IPS.

Co do klawiatury moim zdaniem najlepiej w tym budżecie sprawować się będzie: https://www.x-kom.pl/p/336685-klawiatura-przewodowa-corsair-k70-cherry-mx-blue-red-led.html - podświetlana tylko jednym kolorem czerwonym, wyposażona w przełączniki cherry mx blue, podkładkę na nadgarstek i aluminiową obudowę. Podobno jej minusem jest tylko pisk włączonego oświetlenia(2 os tylko to pisały więc nie wiem).

Mój komputer:

CPU: i5-750 3.2 GHz OC GPU: GB GTX 1060 3 GB RAM: 4 x GR1333D364L9/2G
MOBO: GA-P55A-UD3 HDD: STM3500630AS SSD : SiliconPower A55 256GB PSUSupremo FM2 Gold 750W

CASE: SPC RG1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...