Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przecierające się spodnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Wiem, że to nie jest forum krawieckie, ale mam do was pytanie, bo być może ktoś spotkał się z podobnym problemem i wie co z tym zrobić lub jego mama jest dobra krawcową i dzięki temu będzie w sanie mi pomóc. Mianowicie mam problem z przecierającymi się w kroku spodniami. Przecieram każde, nieważne czy chinosy, czy grubsze jeansy. Nie wiem czy zawsze trafiam na takie felerne, czy mam taką wąską miednicę, że zużywam je od eksploatacji, nie mam pojęcia... Nie wiem co z tym zrobić, a przeciera mi się moja kolejna ulubiona para i zanim całkowicie zrobi się w nich dziura, to postanowiłem się zapytać, bo być może macie sposób na jakieś podszycie lub inne koło ratunkowe

Budowniczy
Opublikowano

może jakies c*****e jakosciowo ;d

gdzie kupujesz?

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

mam tak samo...

kupie spodnie, pochodze troche i jeb, dziura w kroku...

tez nie wiem od czego to moze byc, takze na pewno nie od jakosci spodni

czytalem na necie ze maja to ludzie z grubymi udami, ale jestem chudy jak patyk, takze nie wiem o co chodzi.

Opublikowano

może jakies c*****e jakosciowo ;d

gdzie kupujesz?

Różnie. Zara, Bershka, Lee, Wrangler. Przedział od 100 do 500zł, więc to nie ma reguły

mam tak samo...

kupie spodnie, pochodze troche i jeb, dziura w kroku...

tez nie wiem od czego to moze byc, takze na pewno nie od jakosci spodni

czytalem na necie ze maja to ludzie z grubymi udami, ale jestem chudy jak patyk, takze nie wiem o co chodzi.

Ja jestem szczupły i nie mam dużych ud. Sam nie mam pojęcia co to warunkuje, bo niektórzy mają skłonność do tego, a inni nie mają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...